Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ερωτηματολόγιο Για την δημιουργία Ελληνικού Ινστιτούτου Επισκευών και Ενισχύσεων Κατασκευών


Ροδοπουλος

Recommended Posts

Καταρχήν η προσπάθεια έχει εδω και περισσότερο απο 12 μήνες πάνω από 60 ιδρυτικά μέλη και ξεκίνησε αρχικά σαν ιδέα οχι από εμένα άλλα απο τον Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο που ήταν στην Διεύθυνση του ΙΟΚ. Εγω και πολύ άλλοι αγκαλιάσαμε την ιδέα.

 

Η ιδέα αυτή σήμερα έχει ωριμάσει αρκετά και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Μέσα στα τέλη του Φεβρουαρίου θα έχουμε το πρώτο εκλεγμένο ΔΣ. Οι επιτροπές ακριβώς δίνουν το όραμα και το εύρος του Συλλόγου ασχέτως αν υπερβαίνουν αυτές του ΤΕΕ.

 

Ο Σύλλογος θα λειτουργήσει με βάσει τα Διεθνή πρότυπα επιστημονικών συλλόγων και θα δέχεται σαν μέλη όλους αυτούς που ενδιαφέρονται για το θέμα και που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Τα μέλη του μπορούν αν είναι απο το εργοδηγό εργοταξίου μέχρι την μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο.  

 

Η γλώσσα λοιπόν του Συλλόγου είναι τουλάχιστον αληθινή και προσγειωμένη. Θεωρούμε οτι υπάρχει τεράστιο κενό τόσο εφαρμογής όσο και γνώσεων στην Ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα υπάρχει κενό νοοτροπίας επι των θεμάτων αυτών. Για τον λόγο αυτό ο Σύλλογος έχει μπροστά του ένα τεράστιο και δύσκολο έργο.

 

Ο τρόπος που άλλοι Σύλλογοι έχουν προσεγγίσει το θέμα μας βρίσκει τουλάχιστον αντίθετους. Εμείς θεωρούμε οτι ο 21ος αιώνας θα διέπεται κατα κόρον απο την επισκευή και την ενίσχυση και οτι το θέμα είναι απο τα πλέον πολύπλοκα που υπάρχουν. Απαιτείται συνεχής παρακολούθηση της τεχνολογίας, συνεχής εκπαίδευση και συνεχής ανάλυση και κρίση. 

 

Μπορεί η Ελληνική πραγματικότητα να είναι δύσκολη και ιδιαίτερη αλλα έχουμε τόσο το πάθος και την διάθεση να την αλλάξουμε. Η συνεργασία με αντίστοιχους φορείς του Εξωτερικού είναι βασική μας αρμοδιότητα. Ταυτόχρονα θεωρούμε οτι η χημική βιομηχανία σήμερα είναι αυτή που διενεργεί την έρευνα και την τεχνολογική εξέλιξη στον χώρο αυτό. Για τον λόγο αυτό θέλουμε κάθε εταιρία αρωγό στην προσπάθειά μας. Θεωρούμε οτι το Ελληνικό κράτος και άλλοι φορείς για χιλιάδες λόγους έχουν πλημμελώς ανταποκριθεί επι του θέματος. Ακόμα και οι ΤΠ που έχουμε σήμερα δεν ανταποκρίνονται στα διεθνή πρότυπα, δεν είναι εναρμονισμένες στις Ευρωπαϊκές οδηγίες και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του χώρου. Επίσης θεωρούμε απαράδεκτο να βλέπουμε συνεργία να κάνουν εκτοξευόμενο σκυρόδεμα με μηχανές σοφά. Εδω λοιπόν είμαστε κάθετα αντίθετοι και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να εκπαιδεύσουμε τον κόσμο. Ηδη έχουμε προχωρήσει αρκετά σε πολλά τέτοια θέματα και σε λίγο χρόνο θα μπορέσουμε να παρέχουμε εκπαίδευση και να δίνουμε και συγκεκριμένες πιστοποιήσεις μετά απο εξετάσεις που θα διενεργούνται απο ξένους φορείς σε ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών.    

 

Σίγουρα δεν θέλουμε να γίνουμε ενας Σύλλογος που οργανώνει 10 ομιλίες και 2 χοροεσπερίδες. Αυτό μας είναι παντελώς αδιάφορο. Θέλουμε ο Σύλλογος να μπορεί να αποτελεί ένα μεγάλο σπίτι γνώσης και εκπαίδευσης για τα μέλη του. Η ιδεολογία του Συλλόγου χαρακτηρίζετε απο εξωστρέφεια. Αγκαλιάζει κάθε νέα γνώση, τεχνική, υλικά και οτιδήποτε άλλο βελτιώνει την ποιότητα και αξιοπιστία στον ειδικό αυτό χώρο.     

 

Ευτυχούμε να μπορέσουμε το παραπάνω μήνυμα να τα περάσουμε σε λιγότερο απο 12 μήνες στην Ελληνική κοινωνία.

 

Οπως έχω πολλές φορές πει οτι δεν βάζω υποψηφιότητα για Πρόεδρος του Συλλόγου. Θεωρώ οτι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που μπορούν πολύ καλύτερα να το κάνουν απο εμένα. Εγω και όχι μόνος μου!!! το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ μια ιδέα να γίνει πραγματικότητα γιατί πιστεύω στην ιδέα. Οσον αφορά τις επιτροπές συγνώμη αλλα θεωρώ οτι είναι και λίγες αν αναλογιστεί κανείς το τεράστιο όγκο δουλειά που έχουν να φέρουν εις πέρας. 

 

Οι επιτροπές στο νέο καταστατικό που ετοιμάζετε (περιλαμβάνει αλλαγές απο σχολιασμό) απαιτούν να έχουν συγκεκριμένες ευθύνες, συγκεκριμένες εργασίες, χρονοδιάγραμμα και προϋπολογισμό. Δεν δρουν ανεξέλεγκτα και χωρίς προγραμματισμό και σε καμία περίπτωση δεν έχουν σαν σκοπό να προβάλουν αυτόματα συγκεκριμένα άτομα. Αυτά κάλλιστα μπορούν να προβληθούν και πρέπει να προβληθούν μέσα απο το έργο τους.

 

Το να κρίνει εκ των προτέρων κάποιος κάτι που δεν γνωρίζει απλά και μόνο επειδή μπερδεύει την λέξη ινστιτούτο με κάτι άλλο είναι τουλάχιστον άστοχο. Η Λέξη εταιρία είναι διακριτικός τίτλος όπως και η λέξη ινστιτούτο. επειδή η ονομασία έχει αποτελέσει αποτέλεσμα συζήτησης και απόφασης των ιδρυτικών μελών θεωρώ οτι δεν τίθεται σε αλλαγή ασχέτως τι μπορεί ο καθένας να θεωρεί. Η κάθε προσπάθεια κρίνετε εκ του αποτελέσματος.

 

Δεν υπάρχει καμία ασάφεια μεγαλύτερη ή μικρότερη απο αυτή που διέπει κάθε καταστατικό. Αντίθετα το παρόν καταστατικό αποτελεί μια απο τις καλύτερες εκδοχές με πολύ συγκεκριμένες σκοπιμότητες. Σε κάθε περίπτωση ο σκοπός δημιουργίας του ερωτηματολογίου αποσκοπεί στο να κάνει μια έρευνα πιθανόν αρχικών μελών και να γνωστοποιήσει μια ιδέα που σύντομα θα γίνει πραγματικότητα. Σε 24 μήνες θα μπορούμε όλοι μας να κριθούμε για το τι κάναμε και τι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει. Σε περίπτωση διαφωνίας ο/η καθένας είναι ελεύθερος να διατηρήσει ή οχι τα δικαιώματά του ως μέλος.

 

Ευελπιστούμε να έχουμε όσον το δυνατό περισσότερα μέλη που θα θέλουν να εργαστούν πραγματικά και να προωθήσουν αυτή την ιδέα.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 31
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οκ το είπα βλέποντας την προσωπική αγωνία σου μόνο για την δημιουργία του.Τώρα πίσω απο όλα αυτά όλοι γνωρίζουμε οτι πάντα κρύβεται ένας δάκτυλος.

 

Εύχομαι να έχεις προβληματιστεί σε πολλά θέματα, εύχομαι τα κίνητρα να μην είναι οικονομικά μόνο.Διαφορετικά ο σύλλογος δεν θα έχει κανένα μέλλον, το έχεις δει το έργο ξανά, ούτε η πίτα είναι τεράστια για να τους έχεις όλους χαρούμενους.

 

Σου εύχομαι τα καλύτερα

 

 

Βλέπω οτι η κουβέντα μεταφέρθηκε και εδω....

 

Θα συμφωνήσω και εγω με το Συνάδεφλο κ. Νικολαίδη σχετικά οτι ολα είναι μοιρασμενα και προδιαγεγραμμένα  (οπως μου εγραψαν σε αλλο φορουμ- ο καθε Ελληνας εχει το δικαίωμα να ιδρύσει το Σύλλογο του και οτι η εγγραφη δεν ειναι υποχρεωτική).... Απο εκεί και πέρα η αντίθεση μου με την ολη προσπάθεια είναι η στάση του υπο ίδρυση Συλλόγου απεναντι στο Τ.Ε.Ε.

 

Ολοι μας εχουμε θεματα και αντίθετη σκέψη για το Τ.Ε.Ε. αλλά δε πρέπει να ξεχνάμε οτι ειναι το σπίτι ολων των Μηχανικών (με τα οποια προβλήματα του) και το ουσιαστικότερο αυτή τη στιγμή είναι ο επίσημος φορέας των Μηχναικών (απο εκεί πέρνουμε Αδεια Ασκήσεως Επεγγέλματος, λύνουμε τις επαγγελματικές μας διαφορές κ.λ.π.)

 

Σε άλλο φορουμ εχει γίνει ξεκάθαρο απο το κ. Ροδόπουλο αποκλείει οποιαδήποτε συνεργασία με το Τ.Ε.Ε. με τον υπο ίδρυση Σύλλογο.

 

Εγω δε θα μπορούσα ως Μηχανικός να υποστηρίξω ενα Σύλλογο ο οποίος αγνοεί το Τεχνικό Επιμελητήριο (αν οχι το θεωρεί ανύπαρκτο). Θα ηταν σαν να ημουν διχασμένο άτομο μιας και θα ημουν σε δυο Συλλόγους που ο υπο Ιδρυση Συλλογος ισοπεδώνει τον επίσημο φορέα των Μηχανικών.

 

Πως μπορεί ενας Μηχανικός να στηρίζει μια προσπάθεια ενος Συλλόγου που υποβιβάζει το σπίτι του;;;;

 

Καλή η προσπάθεια για επιστημονικό Σύλλογο αλλά μέχρι εκεί - οχι να γίνει εφαλτήριο για εμπορικές συναλλαγές.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε Μουστάκα, δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά στο θέμα αυτό η τοποθέτηση του Ροδόπουλου ήταν πάντα κάθετη. Ανέκαθεν θεωρούσε ότι το ΤΕΕ είναι βάρος για τον μηχανικό. Δεν νομίζω ότι είναι μία επιπόλαια στάση που προέκυψε τώρα που γίνεται ο σύλλογος.

 

Για παράδειγμα:

http://www.michanikos.gr/topic/17273-Μηχανικοί-Επιστήμης-Υλικώνπαραμένουναμήχαν/?p=240698

http://www.michanikos.gr/topic/17273-%CE%9C%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%A5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%AE%CF%87%CE%B1%CE%BD/page-19?do=findComment&comment=240703

 

Απ' την άλλη, μακάρι να κάνω και λάθος. Δεν με νοιάζει το ΤΕΕ σαν ΤΕΕ, ούτε το βλέπω σαν μηχανισμό νομιμοποίησης ενός συλλόγου. Αλλά το θέμα της συλλογικότητας έχει την σημασία του, και το ΤΕΕ συμβολίζει αυτή τη συλλογικότητα.

Edited by AlexisPap
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Ο Ροδόπουλος και πολλοί άλλοι θεωρεί οτι απο την Ελλάδα λείπει ενας σύλλογος που σκοπό έχει να προωθήσει την γνώση και να εκπαιδεύει τα μέλη του και τίποτα παραπάνω. Ο Ροδόπουλος θεωρεί οτι η χώρα μπορεί να φτιάξει ένα σύλλογο στα πρότυπα του ACI, ICRI, κλπ. Ο Ροδόπουλός δεν βλέπει καμία τάση συναγωνισμού/ανταγωνισμού με το ΤΕΕ ή με οποιαδήποτε άλλο σύλλογο. Ο κάθε σύλλογος κρίνετε απο τις πράξεις του. Μην ξεχνάτε οτι ο εν λόγω σύλλογος δεν θα είναι σύλλογος μόνο των μηχανικών. Θεωρεί οτι η επισκευή και η ενίσχυση απαιτεί την συνεργασία πληθώρας επιστημονικών και τεχνικών ιδιοτήτων ενω δεν παραγκωνίζει τον ρόλο των εταιριών του χώρου. Αντίθετα θεωρεί οτι επειδή ο 21ος αιώνας χαρακτηρίζετε απο εξειδίκευση και τεχνολογική αιχμή θα πρέπει η πληροφορία και η γνώση απο όπου αυτή προέρχεται να μπορεί να διαδοθεί. Μην ξεχνάμε οτι ο Σύλλογος βασίζετε στον εθελοντικό χαρακτήρα των μελών του να προσφέρουν.  

 

Ο Σύλλογος βάσει καταστατικού δεν συνεργάζεται με συλλογικά όργανα που έχουν στο καταστατικό την προώθηση είτε κομματικών, είτε πολιτικών, είτε θρησκευτικών σκοπιμοτήτων. Γιατί λοιπόν να κρίνετε αρνητικά ένας σύλλογος που δεν θέλει να γίνει έρμαιο πολιτικών και κομματικών σκοπιμοτήτων και να μην κρίνετε αρνητικά το αντίθετο? 

 

Ο Σύλλογος αυτός σε αντίθεση με πολλούς άλλους λέει ξεκάθαρα οτι προσπαθεί να προωθήσει την γνώση και να εκπαιδεύσει τα μέλη του ώστε να γίνουν καλύτερα προς όφελος της κοινωνίας.

 

Οπως έγραψα και προηγουμένως μπορείτε να κρίνετε το σύλλογο και πρέπει να το κάνετε εφόσον δείτε δείγματα γραφής απο αυτον. Το να κρίνουμε κάτι που ακόμα δεν έχει δείξει το τι πρεσβεύει και τι θέλει να προσφέρει είναι αρνητισμός και νοοτροπία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Κάνεις τεράστιο λάθος Ροδόπουλε.Νομίζω όλοι επικροτούν την ιδέα δημιουργίας συλλόγου,κανεί δεν κρίνει την δημιουργία του.

 

Στον 21 ο αιώνα  η διθυραμβική παπάτζα μεταφράζεται αλλιώς

Edited by McRaster
Link to comment
Share on other sites

Διαβάζω τις επιτροπές που θα έχει ο σύλλογος και μου δημιουργήθηκε μια απορία.

Ποια επιτροπή θα μελετήσει το θέμα της μετατροπής των ppm χλωριόντων στο σκυρόδεμα σε %κ.β. σκυροδέματος και %κ.β. τσιμέντου;

 

Αν δεν είναι αρμοδιότητα καμίας από τις υπάρχουσες, θα παρακαλούσα να δημιουργηθεί μια, μιας και το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Η δημιουργία ενός Συλλόγου σε επισκευές - ενισχύσεις δεν με προβληματίζει όπως και  η συμμετοχή εταιριών δεν με προβληματίζει επίσης.Με φοβίζει όμως όταν το σύστημα συνεχώς καλύπτει και επικροτεί πράξεις που δεν αρμόζουν στην επιστήμη του Μηχανικού.

 

Όσο το σύστημα θα επικροτεί τέτοιες πρακτικές , τόσο θα απομονώνεται.....

Edited by McRaster
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καιρό τώρα παρακολουθώ τις σχετικές συζητήσεις περι δημιουργίας συλλόγου, και διαβάζοντας και το παρόν θέμα δεν μπορώ να μην πάρω θέση.. 

 

Διαφωνώ κάθετα με τις προσπάθειες όπως αυτές αποτυπώνονται στα εν λόγο post. 

 

Η προώθηση της τέχνης & της επιστήμης οφείλεται να γίνεται με γνώμονα την ίδια την φύση της: Είναι παραγμένη κοινωνικά, και για την προώθησή της σε όλους τους τομείς έχει συμβάλλει τεράστιο κομμάτι της -εν ζωή & μη- κοινωνίας.. 

Πχ για την προώθηση της επιστήμης πολιτικού μηχανικού σχετικά με ενισχύσεις-επισκευές, η φύση επέβαλε την αναθεώρηση των λαθών που οι προηγούμενοι κανονισμοί επέβαλαν. 

Η ζωή και η φύση έχουν συμβάλλει να αστοχήσουν κατασκευές, να χάσει την ζωή του κόσμος, να μελετήσουμε τα λάθη σε σχέση με τις νέες απαιτήσεις, να αναθεωρήσουμε κλπ..

 

Είναι μια διαρκής προσπάθεια για την οποία έχουν εργαστεί τεράστιος όγκος επιστημόνων και έχει εμπλακεί τεράστιο κομμάτι της κοινωνίας. 

 

Με εκνευρίζει λοιπόν όταν γνώση που παράχθηκε με τόσο κόπο,κομποστοποιείται, κοστολογείται, πουλιέται και αγοράζεται σαν εμπόρευμα, από διάφορους γυρολόγους σαν να είσαι σε παζάρι..

 

Και μετά να σε πιστοποιούν και για αυτό, χωρίς να υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ έλεγχος για το ποιος φέρει την ευθύνη της εφαρμογής και κατακερματισμού της γνώσης όταν αυτή είναι λάθος.

 

Και μιλάω για φαινόμενα που ΗΔΗ εχουν εμφανιστεί με "ειδικούς" που κυνηγάνε την ταμπέλα, την ιδιότητα, να γεμίζουν εύηχα (?) διακριτικά μετά το όνομά τους για να το παίζουν ειδικοί πουλώντας τον εαυτό τους σαν ειδικό και πείθοντάς σε ότι είσαι άχρηστος και αγγράμματος μπροστά στον κακομοίρη μη ειδικό (χωρίς 25 τίτλους μετά το όνομά του).

 

Δεν μπορεί λοιπόν την προώθηση αυτής της επιστήμης να την παίρνει "πάνω του" ένας σύλλογος που περισσότερο ΜΚΟ είναι παρά σύλλογος.

Που θα παίρνει δωρεές από "επίτημα μέλη", θα έχει "κάθε εταιρία αρωγό στην προσπάθειά μας". 

 

Αυτό που καταλαβαίνει και ο κάθε μη αφελής είναι ότι η κάθε εταιρία θα συμμετέχει όχι γιατί κόπτεται για την εξύψωση της επιστημονικής κατάρτησης των μελών, αλλά για να δημιουργεί πελατεία, κρύβοντας και συνειδητά λάθη που μπορεί να κάνει για να αυξήσει την κερδοφορία της...

 

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, δεν είμαστε μικρά παιδιά, ο καθένας μπορεί να κρίνει αν βγήκε καλλίτερος επιστήμονας με την συμμετοχή του σε ημερίδα μιας εταιρίας.

 

Άρα η προώθηση της και ενίσχυση της επιστήμης είναι δουλειά που πρέπει να διευθύνεται - κατευθύνεται - οργανώνεται από θεσμικούς φορείς του κράτους, τα Πανεπιστήμια, τους κλαδικούς συλλόγους κλπ, το ΤΕΕ με στόχο την άμεση και ορθή εφαρμογή της εκεί που υπάρχει ανάγκη. 

 

Το καταστατικό όντως οριοθετεί ξεκάθαρα για τι σύλλογο μιλάμε. Είναι ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ και μόνο να αναφέρει "Οποιοσδήποτε άμεσος ή έμμεσος σκοπός του Συλλόγου που έχει πολιτικά

κίνητρα ή κίνητρα που επιδιώκουν συνεργασία με άλλες ενώσεις προσώπων που επιδιώκουν πολιτικούς ή συνδικαλιστικούς σκοπούς, απαγορεύονται." Τέτοιους όρους έβαζε στα σωματεία η χούντα. 
 
Ταυτόχρονα όσο και να προσπαθείς Κε Ροδόπουλε να πείσεις ότι δεν είναι για προσωπικό ή επαγγελματικό ή οικονομικό όφελος δεν πείθεις. Όταν θες όλες τις εταιρίες δίπλα σου και αρωγούς, η πιθανότητα ύπαρξης διαπλοκής είναι δεδομένη ακόμα και πριν ξεκινήσεις την όποια διαδικασία. Σαν επιστημονικός "σύλλογος" θα έπρεπε να ελέγχει την τεχνογνωσία και την εφαρμογή της από τις εταιρίες, και όχι να μαθαίνει από αυτές. Αλλά αυτό δεν τις συμφέρει και άρα δεν θα δώσουν λεφτά πουο κάποιοι από ότι φαίνεται τα θέλουν. Και δεδομένου του ότι είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ το αν θες τις εταιρίες και τον ιδιωτικό τομέα να κάνουν κουμάντο στην παραγωγή και επιστήμη ή το κράτος και την κοινωνία με τους φορείς σου, θα διαγράφονται και από τον σύλλογο όσοι αναδεικνύουν τέτοια φαινόμενα όπως τα παραπάνω.. 
 
Είναι το απαραίτητο φίλτρο λοιπόν το παραπάνω για να πετύχει τους πραγματικούς σκοπούς του ο "σύλλογος". 
 
Εγώ πάντως απέχω όπως νομίζω και πολλοί συνάδελφοι που σέβονται τον εαυτό τους σαν επιστήμονες.. 
 
 
 
 
 
 
  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Δεν βλέπω κανένα λόγο να αμυνθούν για τα του συλλόγου. Ο καθένας μπορεί να απέχει και να τον κρίνει όπως θέλει. Απλά όπως εχω πει και παραπάνω πρώτα πρέπει να δείτε δείγματα γραφής και μετά οι κρίσεις σας θα έχουν αξία. Η πρόσκληση για την πρώτη συνάντηση του Συλλόγου θα γίνει προς τα τέλη Φεβρουαρίου. Μπορεί κάλλιστα να παρευρεθείτε και να διαπιστώσετε τις απόψεις σας. Υπάρχει δημοκρατία. Όσον αφορά τον ρόλο των εταιριών που είναι αυτές που σε μεγάλο βαθμό ερευνούν και παράγουν τα νέα προϊόντα και λύνουν τα προβλήματα εφαρμογής, επειδή θα είναι στην εκδήλωση μπορείτε κάλλιστα θα τους θέσετε τους προβληματισμούς σας.

 

Οσον αφορά την παράγραφο

 

Το καταστατικό όντως οριοθετεί ξεκάθαρα για τι σύλλογο μιλάμε. Είναι ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ και μόνο να αναφέρει "Οποιοσδήποτε άμεσος ή έμμεσος σκοπός του Συλλόγου που έχει πολιτικά

κίνητρα ή κίνητρα που επιδιώκουν συνεργασία με άλλες ενώσεις προσώπων που επιδιώκουν πολιτικούς ή συνδικαλιστικούς σκοπούς, απαγορεύονται." Τέτοιους όρους έβαζε στα σωματεία η χούντα.
 
θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε το τι γράφονται στο
 
Ο Χρήστος Σπίρτζης νέος αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων εδω
Edited by Ροδοπουλος
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.