Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ο Χρήστος Σπίρτζης νέος αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων


dib

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όσο εμετικό και αν είναι το γεγονός της τοποθέτησης Σπίρτζη στην νέα κυβέρνηση, μην ξεχνάμε ότι ο τεχνικός κόσμος του έδωσε την δεύτερη θέση στις εκλογές του ΤΕΕ, πίσω από την πολιτικά αντίπαλη του ΣΥΡΙΖΑ παράταξη που πρόσκειται στην ΝΔ. Θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμα και ότι εισκούστηκε η γνώμη μας (!!!), οπότε πρώτα από όλα χρειάζεται περισσότερη συμμετοχή στα κοινά και προβληματισμός από μέρους μας.

Επαναλαμβάνω ότι είναι μεγάλο λάθος η τοποθέτηση καθώς το ΤΕΕ στάθηκε απέναντι στα κοινωνικά στρώματα που θέλει να εκφράσει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα έπρεπε αυτό να το έχουν υπ' όψιν τους, θα μπορούσε όμως να αποφευχθεί αν ο κόσμος ήταν λίγο πιο ενεργός και σοβαρός στις κλαδικές μας διαδικασίες.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Καλα σοβαρά μιλάμε ήρθε δεύτερος!!! Δεύτερος ακομη και ο ψηφοφόρος του συνδυασμού της νδ ψήφισε για να βγει της νδ όχι για να βγει ο ίδιος πάλι!! Τι ειναι καρδιναλιος; Δεν εκφράζει την πλειοψηφία των μελών και ειναι πρόεδρος τι να λέμε τωρα...

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Είμασταν συμφοιτητές με τον Τσίπρα και όντως δεν τελειώσε στην 5ετία...

Ακριβώς δε ξέρω γιατί είχα τελειώσει εγώ. Αν και δεν είχα σχέσεις με συνδικαλιστές αυτός άνηκε στον εγκέλαδο και ήταν από τους πιο αξιοπρεπείς και σοβαρούς..

Link to comment
Share on other sites

Για να δούμε, τώρα που έγινε υπουργός ο Σπίρτζης, θα προωθήσει αυτό που δήλωσε την περασμένη βδομάδα (σε εκδήλωση για το νέο σύστημα έκδοσης αδειών) ότι θα προτείνει μεγάλη μείωση των παγίων ασφαλιστικών εισφορών στο ΤΣΜΕΔΕ με ταυτόχρονη αύξηση των αναλογικών;

 

Το σίγουρο είναι ότι θα επανέλθει το 2% υπέρ ΤΕΕ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.