Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περίφραξη εντός ζώνης 500 μ. από την ακτή


ange_gais

Recommended Posts

Πρόκειται για βεβαίωση όρων δόμησης που έχω εκδόσει σε αγροτεμάχιο κατά παρέκκλιση άρτιο για ανέγερση κατοικίας. Το θέμα είναι οτι σίγουρα δεν εμποδίζεται η πρόσβαση προς την παραλία μιας και το τεμάχιο έχει πρόσωπο σε επαρχιακή οδό. Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 31
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗΣ  Έχουμε σχολιάσει πολλές φορές το ότι ο ν. 1337/83 ήταν πρωτοποριακός για την εποχή αλλά κάποιες διατάξεις του χρήζουν αναπροσαρμογής. Η απρόσκοπτη πρόσβαση προς τις ακτές ήταν και παραμένει απαιτούμενο. Όμως, σήμερα έχουμε όλα τα ψηφιακά μέσα ελέγχου και μπορούμε πολύ εύκολα να κρίνουμε αν μια περίφραξη  θα αποτελέσει εμπόδιο για την πρόσβαση στην ακτή, πόσο μάλλον όταν αυτή γίνεται σε πρόσωπο γηπέδου επί επαρχιακής οδού. Εύλογη η απαίτηση για περίφραξη, πλην όμως ο νόμος παραμένει σε ισχύ στο εν λόγω άρθρο και η περίφραξη για χρήση κατοικία δεν επιτρέπεται (πέραν κάποιων εξαιρέσεων). Εκτιμώ ότι δε θα βρεις άκρη στο θέμα του να έχεις νόμιμη περίφραξη.

Δες και μια παλιά συζήτηση για το ίδιο θέμα που είχαμε εδώ

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.