Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Παράταση καταστάσεων πελατών προμήθευτών έτους 2014 εως 30/9/2015


chrisvounatsos

Recommended Posts

Με σκοπό την ελάφρυνση του φόρτου εργασίας των λογιστών, η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων ανακοινώνει ότι θα δοθεί παράταση έως την 30 Σεπτεμβρίου 2015 των καταστάσεων πελατών-προμηθευτών του έτους 2014.

 

Αναφορικά με τις καταστάσεις πελατών – προμηθευτών έτους 2015, ανακοινώνεται ότι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων θα προβεί κατόπιν συνεργασίας και διαβούλευσης με όλα τα σωματεία των λογιστών, σε βελτιώσεις του τρόπου υποβολής των εν λόγω καταστάσεων προκειμένου να μειωθεί το διοικητικό κόστος στις επιχειρήσεις και να διευκολυνθεί το έργο των λογιστών.

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δεν τις καταργουν τελειως να τελειωνουμε.

Θα παμε το Σεπτεμβριο του 2015 να καταθετουμε για το 2014...

Τι να πω...

Link to comment
Share on other sites

Είναι οι καταστάσεις ΜΥΦ που απ αρχής οι Τροικανοί είχαν προβάλει αντιρρήσεις για την αποτελεσματικότητα τους ισχυριζόμενοι μάλιστα ότι θα   επιβαρύνουν με άδικο αντιπαραγωγικό χρόνο τις υπηρεσίες του Υπουργείου και με δυσανάλογα μικρά πιθανά οφέλη. Όμως αφού είχαμε  να κάνουμε με τους με δικούς μας “Τροικανότερους” των Τροικανών οι καταστάσεις αυτές συντηρούνται στο “μούσκιο”  με συνεχείς παρατάσεις μέχρις κάποιος (αν) σοβαρότερος να τις καταργήσει τελείως.  Μέχρι τότε που παρατάθηκαν ποιος ξέρει ποιά κυβέρνηση τελικά θα τις διαχειριστεί…..

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

και νέα παράταση....

του 2014 μέχρι τέλος Νοεμβρίου 15

του 2015 το 2016..

 

και πάνω που είχα αρχίσει να τις κάνω και να κοκκινίζουν οι λίστες....

Link to comment
Share on other sites

Είναι οι καταστάσεις ΜΥΦ που απ αρχής οι Τροικανοί είχαν προβάλει αντιρρήσεις για την αποτελεσματικότητα τους ισχυριζόμενοι μάλιστα ότι θα   επιβαρύνουν με άδικο αντιπαραγωγικό χρόνο τις υπηρεσίες του Υπουργείου και με δυσανάλογα μικρά πιθανά οφέλη.

 

 

Aυτό ακριβώς λέγαμε και εμείς που δεν είμαστε Τροικανοί , με την πρόσθετη επισήμασνη ότι επβαρύνεται με αντιπαραγωγικό χρόνο και ο ιδιωτικός τομέας ...

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.