Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέες εγκρίσεις ωφελούμενων στο ''εξοικονόμηση κατ' οίκον''


Engineer

Recommended Posts

Το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας (ΕΤΕΑΝ) υπέγραψε νέα απόφαση υπαγωγής νέων ωφελούμενων στο πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον"

 

Συνολικά υπάγονται: 237 Ωφελούμενοι, με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό επενδύσεων 2.613.703,85 €

 

Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των έργων από τους Ωφελούμενους, είναι 3 μήνες από την ημερομηνία εκταμίευσης προκαταβολής ή την ημερομηνία υπογραφής της δανειακής σύμβασης με τις συνεργαζόμενες τράπεζες εφόσον δεν καταβάλλεται προκαταβολή.

 

Καταληκτική ημερομηνία επιλεξιμότητας τόκων ορίζεται η 31-12-2015.

 

Εάν μέχρι την υπογραφή της δανειακής σύμβασης δεν έχουν προσκομιστεί τα δικαιολογητικά που τυχόν δεν υποβλήθηκαν κατά την υποβολή της αίτησης, η υπαγωγή του Ωφελούμενου θα ανακληθεί.

 

Δείτε την απόφαση ένταξης εδώ: https://diavgeia.gov...ΟΑΦ?inline=true

 

Πηγή: http://www.b2green.g..._CF_81_CE_B1_0A

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

δεν ανοίγει

 

{"description":"Resource not found","user":null,"errors":[{"errorCode":null,"errorMessage":null,"errorDetails":null,"canBeIgnored":false}],"exception":"ResourceNotFoundException"}

Link to comment
Share on other sites

Από το ΕΤΕΑΝ λένε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για όλες τις αιτήσεις και ότι εκταμιεύονται προκαταβολές αιτήσεων που έγιναν στις αρχές του 2014. Αιτήσεις που έγιναν αφού άνοιξε πάλι το πρόγραμμα (καλοκαίρι 2014) θα χρηματοδοτηθούν από επόμενο ΕΣΠΑ. Στο οποίο λένε ότι μπορεί να αλλάξει και το πρόγραμμα (προυποθέσεις ή/και επιδότηση κτλ).   Εγώ, επειδή είμαι και λίγο χαζούλης, ρωτάω (τον εαυτό μου κυρίως, αφού η υπάλληλος μου το έκλεισε στη μούρη) : Γιατί ξανα άνοιξε το πρόγραμμα αφού δεν είχαν διαθέσιμους πόρους??  Οι τράπεζες το άνοιξαν λέει η υπάλληλος του ΕΤΕΑΝ (άλλη , όχι αυτή που μου το έκλεισε στη μούρη), εμείς δεν φταίμε (έλεος, υπάρχει όριο, ακόμη και στις μπαρούφες).Κρίμα. Ξεφτίλα. Για ακόμη μια φορά.    Α, άλλος υπάλληλος, μου είπε  "χαλάρωσε λίγο"

Link to comment
Share on other sites

έκανα ένα το καλοκαίρι, αλλά δεν το βλέπω μέσα, κανείς που εγκρίθηκε να μάς πεί πότε είχε καταθέσει τα χα;ρτιά στην τράπεζα?

Link to comment
Share on other sites

Δύο δικοί μου, κατέθεσα τις αιτήσεις τους με τα δικαιολογητικά (ΠΕΑ κλπ) τον Ιούλιο του 2013 για τον ένα και τον Οκτώβριο του 2013 για τον άλλο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.