Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Στάδιο 600 εκ. ευρώ, έγινε... πάρκινγκ λεωφορείων


Engineer

Recommended Posts

Το δεύτερο ακριβότερο γήπεδο στην ιστορία του ποδοσφαίρου, που χρησιμοποιήθηκε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, έχει γίνει πλέον πάρκινγκ... λεωφορείων!

 

Το Μουντιάλ του 2014 στην Βραζιλία θυμίζει αρκετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα. Το κόστος για την κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων ήταν υπέρογκο και φυσικά πολλά από τα γήπεδα που φτιάχτηκαν δεν... βγαίνουν.

 

Κάπως έτσι φτάσαμε στο σημείο το "Mane Garrincha" (στο οποίο έγιναν 7 ματς για το Μουντιάλ) να γίνει πάρκινγκ λεωφορείων με εντολή της κυβέρνησης!

 

Όλα αυτά εξαιτίας του γεγονότος πως καμία ομάδα από την περιοχή δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή κι έτσι το γήπεδο δεν γεμίζει ούτε με... αίτηση.

 

Posted Image

 

Για να καταλάβετε το μέγεθος της ζημιάς να σας θυμίσουμε πως το κόστος του "Mane Garrincha" υπολογίζεται μεταξύ 600-660 εκ. ευρώ!

 

Πηγή: http://www.sport24.g...wn.3344344.html

 

Click here to view the είδηση

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Τουλάχιστον όμως αξιοποιήθηκε, έστω με ζημιά, σε αντιδιαστολή με τα ολυμπιακά έργα της Αθήνας που αφού πρώτα λεηλατήθηκαν από δημόσιους υπάλληλους και αθίγγανους παρατήθηκαν στην τύχη τους 11 χρόνια τώρα. Ζημια 100%

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.