Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Σε λειτουργία η εφαρμογή υποβολής καταστάσεων συμφωνητικών


glaps

Recommended Posts

να ρωτησω ρε παιδια .... στην ΥΔΟΜ της πόλης μου όταν υπάρχει διαφορά μεταξύ τιμών ΤΕΕ και τιμών κατάθεσης ζητουσαν πάντα υπογεγραμμένα και θεωρημένα συμφωνητικά . αφότου μπήκαν οι τριμηνιέες καταστάσεις μας έλεγαν να πηγαίνουμε στην εφορία και  πάλι για να τα βάζουμε τα συμφωνητικά ένα ένα στην κατάσταση. υπήρχε δηλ. τρίμηνο που πήγαινα για κάθε συμφωνητικό (που αφορούσε άδεια δόμησης) στην ΔΟΥ. τώρα δεν μου το δέχεται η ΔΟΥ αυτό και θα πρέπει να τα πηγαίνουμε στο τέλος του τριμήνου. δηλαδή αν θελήσω να καταθέσω φάκελο για έκδοση άδειας δόμησης τον Απρίλιο και συντάξω συμφωνητικό θα πρέπει να περιμένω τον Ιούλιο?????.

 

Τώρα με την ηλεκτρονική κατάθεση συμφωνητικών μπορώ να τα περνάω στο σύστημα ένα ένα την μέρα που συντάσσονται και να πηγαίνω τον κατάλογο στην ΥΔΟΜ??? ή πρέπει και πάλι να περιμένω να κλείσει το τρίμηνο???

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 100
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τιποτα δεν κανουμε.

Δεν εχει κανενα δικαιωμα η ΥΔΟΜ να ελεγξει το συμφωνητικο, ουτε να ζητησει θεωρηση απο τη ΔΟΥ. Ασε που η ΔΟΥ δεν μπορει να θεωρησει τετοια συμφωνητικα, αλλα μονο σε τριμηνιαιες καταστασεις.

Link to comment
Share on other sites

Δεν το πιστεύω!

Εκεί στη Βέροια (όπως κι αλλού) ψάχνουν τρόπους για να ταλαιπωρούν τους συναδέλφους..

Είναι ψυχιατρικό θέμα.

Αν από τον τυρρανίσκο σαδιστή αφαιρέσεις τα μέσα βασανισμού θα ψάχνει νέους τρόπους...

 

Εύγε στους συναδέλφους της ΥΔΟΜ στη Βέροια. Νέοι τρόποι...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

και τι θα μπορουσαμε να κανουμε δηλ.???

εσεις τι κάνετε όταν υπάρχει διαφορα στις τιμές????

Κάνουμε αίτηση και απαιτούμε να μάθουμε σύμφωνα με ποια διάταξη είμαστε εμείς υποχρεωμένοι να υποβάλλουμε συμφωνητικά και με ποια εξουσιοδοτούνται αυτοί να ελέγχουν τέτοια πράγματα

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν θεωρείται πλέον το συμφωνητικό το ξερουν... με αποτέλεσμα να ζητάνε και τον πίνακα που θεωρούν οι ΔΟΥ. που το λέει οτι δεν έχει δικαίωμα η ΥΔΟΜ να ζητάνε τα συμφωνητικά.

η ΥΔΟΜ  με την δικαιολογία των φορολογικών μας ζητάει το συμφωνητικό ΚΑΙ τον πίνακα για να θεωρήσει τις χαμηλότερες αποδοχές που φαίνονται. αλλιώς και το ΦΕΜ και τις αμοιβες τις θέλει σύμφωνα με τις αμοιβές του ΤΕΕ.

Link to comment
Share on other sites

Αδειες δεν έχω . Γιά τις βεβαιώσεις δεν κάνουμε συμβάσεις , το μόνο που είναι πλέον ο 4178 . Αλλά και εκεί με τόσες αλλαγές , μπορείς να πεις , ότι δεν ξέρεις τι θα ζητήσεις στο τέλος , μετά από αντισυνταγματικά κλπ .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.