Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Οριστικοποιήθηκε η λίστα επιτυχόντων στις εξετάσεις των ενεργειακών επιθεωρητών


Engineer

Recommended Posts

Έπειτα από τη δημοσίευση της αρχικής κατάστασης επιτυχόντων με μόλις 132 ονόματα, οριστικοποιήθηκε και η αρχικά προσωρινή κατάσταση επιτυχόντων στις εξετάσεις χορήγησης άδειας διενέργειας ενεργειακών επιθεωρήσεων κτιρίων (εξετασθέντες από 01/09/2014 έως 12/12/2014).

 

Με τη σημερινή δημοσίευση, επιβεβαιώθηκε πως οι επιτυχόντες της νέας λίστας είναι μόλις 30, γεγονός που τον προηγούμενο Δεκέμβρη οδήγησε τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό κ. Ταγαρά σε κατάθεση τροπολογίας στην οποία δόθηκε εξάμηνη παράταση στο προσωρινό μητρώο ενεργειακών επιθεωρητών.

 

Δείτε εδώ τα ονόματα της οριστικής λίστας επιτυχόντων, τα οποία παρατίθενται & στην προσωρινή λίστα επιτυχόντων, στην παρακάτω λίστα (κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος).

 

Posted Image

 

Πηγή: http://www.b2green.g...CF_81_CE_B1_0A#

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο στο αρμόδιο υπουργείο , στο ΤΕΕ και λοιπούς φορείς. Νομίζω οτι τα 132 ονόματα θα υπερκαλύψουν τις ανάγκες της χώρας μας για ενεργειακούς επιθεωρητές οι οποίοι πρέπει από εδώ και στο εξής να ονομάζονται : Υπερ-επιθεωρητές (εξού και υπερνομάρχης). Ας βγεί  όμως και η λίστα με τους αποτυχόντες για να δούμε τα ποσοστά της αποτυχίας.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Πανε και τα ΠΕΑ ξέφτισαν. Και μονο παράβολο να έδινες η συμμετοχή θα ηταν η ίδια.. Αφου δεν υπαρχει αντικείμενο και αν υπάρξει ποτε η αμοιβή ειναι τετοια που δεν αξίζει ποιος να ασχοληθεί; Κάποτε έκανα κατα κόρων ΠΕΑ. Τωρα εχω να κανω 3 μήνες το τελευταίο φίλου, να υποστώ αυτο το μαρτύριο για το τιποτα;

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Η λίστα είναι μέχρι τις 12/12/2014.

Έχουν περάσει 3 μήνες από τότε και σίγουρα τον Δεκέμβριο τουλάχιστον δώσανε πολλοί εξέταση καθώς τότε τελείωνε η προθεσμία.

 

Τώρα αν οι επιτυχόντες από τις 13/12/2014 και μετά είναι 10, 100 ή 1000 δεν μπορώ να το ξέρω, πάντως είναι και άλλοι εκτός από τους παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο στον επιτυχόντα με ποσοστό 100% συνάδελφο. Και είναι 50άρης.

 

Αν και διαφωνώ με την διαδικασία (μη σου πω και με την δουλειά που κάνω , αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) χίλια μπράβο στον τύπο.

 

Ακούς εκεί 100%

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.