Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Παίξτε Pac-Man στους χάρτες του Google Maps


Engineer

Recommended Posts

Η Google μας εύχεται καλό μήνα, πιθανότατα με τον πιο πρωτότυπο τρόπο που έχει υπάρξει στην ιστορία του διαδικτύου: δίνοντάς μας την ευκαιρία να παίξουμε Pac-Man στο Google Maps!

Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει απλά να επισκεφθείτε το Google Maps και να επιλέξετε μια περιοχή με όσο το δυνατόν περισσότερους δρόμους. Φροντίστε να είναι όντως πολλοί γιατί αυτοί θα είναι η πίστα σας! Διαλέξτε την επιλογή του Pac-Man mode κάτω αριστερά και είστε έτοιμοι! Ο χάρτης θα μετατραπεί σε πίστα, θα γεμίσει κουκίδες και εσείς θα είστε έτοιμοι να ζήσετε μια εμπειρία βγαλμένη κατ’ ευθείαν από τη δεκαετία του ’80.

 

Η Google πάντως έχει παράδοση την Πρωταπριλιά καθώς κάθε χρόνο σκαρώνει διάφορα, παραμένοντας πιστή στο κλίμα της ημέρας. Πέρυσι ανάμεσα σε όλα αυτά που είχε ετοιμάσει, είχαν ξεχωρίσει ενδεικτικά η υπηρεσία AdBirds, η Gmail Selfie, η αγγελία με την οποία αναζητείτο “software doengineer”, η έκδοση του Google Maps για τα Pokemon, οι «φωτοβομβίδες» του Ντέιβιντ Χάσελχοφ σε τυχαίες φωτογραφίες του Google+ και η μετατροπή του Spreadsheets του Google Docs σε ουράνιο τόξο με την πληκτρολόγηση της λέξης p-r-i-d-e. Η Google έσπασε κάθε ρεκόρ το 2012 όταν και καταγράφηκαν περί τις 22 “φάρσες” της για την ημέρα της Πρωταπριλιάς.

 

Με δεδομένο ότι φέτος ξεκίνησε το πάρτι από την προηγούμενη, λογικά στο τέλος της σημερινής ημέρας, ο αριθμός θα είναι ακόμη μεγαλύτερος.

 

Πηγή: http://www.insomnia....ogle-maps-r8910

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Η ηλικία φίλε μου .  Αλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας .

ε όχι δα! Τους γιους μου τους ξεσκίζω στο gran tourismo όταν παίζω μία στις τόσες!!! :) 

Link to comment
Share on other sites

Τα racing games δε σου δοκιμάζουν και τόσο τις αντοχές στο να διαχειρίζεσαι πολλή πληροφορία, ο υπολογιστής δε σου κάνει rush, δε χρειάζονται πολλές actions per minute, η ροή είναι γραμμική και δε χρειάζεται να πάρεις καμία απόφαση. Η μόνη μεταβλητή που έχεις να ρυθμίσεις είναι η ταχύτητα ώστε να τη μεγιστοποιήσεις χωρίς να τρακάρεις. Το γεγονός ότι προσομοιώνουν μια πραγματική δραστηριότητα και όχι μια φανταστική, διευκολύνει κι άλλο τα πράγματα προς όφελος όσων έχουν και την εμπειρία της πραγματικής κατάστασης.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.