Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

οθόνη φορητού ΗΥ


george68

Recommended Posts

αγόρασα πριν λιγες μερες εναν φορητό υπολογιστή ASUS και τα χρωματα στην οθονη του ειναι ελαχιστα ποιο κιτρινοπα απο οτι δειχνουν στις αλλες οθονες .. εχει ρυθμιση φωτεινότητας η οποια δεν αλλάζει κατι,  αλλα δεν μπορώ να βρω άλλη ρύθμιση ... ειναι ετσι η κατασκευή της ; ή υπάρχει καποια ρύθμιση που δεν μπορω να βρω ; 

Link to comment
Share on other sites

Γιωργο, τα ρυθμιστικα της οθονης σου "πειραζονται" μεσα απο το utility της καρτας γραφικων... εμενα που ο φορητος εχει ΑΤΙ γραφικα, εχει προγραμματακι μεσω του οποιου σκαλιζεις τις ρυθμισεις, χρωματα κτλ κτλ. Ψαξτο ή γραψε ποιο μοντελο εχεις μπας και σε βοηθησει καποιος που ξερει

Link to comment
Share on other sites

Το σίγουρο (αν δεν είναι ελλατωματικό) είναι αυτό που γράφει ο Ckiriako.

Επίσης μπορεί να χρειάζεται calibration τα χρώματα.

Στα win.8 πας κάτω αριστερα στο εικονίδιο με τα παράθυρα..... στην οθόνη που θα ανοίξει επιλέγεις τον μεγεθυντικό φακό .... και γράφεις calibrate ... και επέλεξε to "Calibrate Display Colors" ... τρέξτο και δες αν βγάλεις άκρη.

 

Ενημέρωσέ μας σχετικά αν δεν είναι κόπος.

 

Edit:

Σε αυτό που σου είπε ο Ckiriako δες μήπως θέλει-έχει επιλογή για να φτιάξεις την "θερμοκρασία" στα χρώματα κάτι σαν "color temperature"

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις ... βρηκα τελικα τις ρυθμισεις στην καρτα γραφικων ... ειμαι νεος στα win 8 και με τα χρωματα δεν τα παω και τοσο καλα/... βελτιοσα καπως την κατασταση εχει βεβαια πολλες επιλογες αλλα προς το παρον τουλαχιστον βρηκα οτι δεν ηταν ελαττωματική η οθονη...

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι η φωτεινότητα, πήγαινε με το θερμό/ψυχρό τα kelvin στις ρυθμίσεις της οθόνης, αυτό ρυθμίζει το κιτρίνισμα ή το μπλεδιασμα των χρωμάτων. Απλά ίσως η εργοστασιακή ρύθμιση να είναι λίγο παραπάνω προς το ζεστό.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μαζι με την αγορα υπιλογιστη, αλλαξα και οθονη.Ειχα επι 6 χρονια την Samsung SyncMaster 710V.

Αγορασα την : ΟΘΟΝΗ LG 24MT58DF-PZ 24

Ειναι ανετη και δεν σε κουραζει το Panel.Ειναι και τηλεοραση μαζι.Αρνητικα ειναι τα ηχεια οταν ειναι TV,(συνδεθηκαν ετσι και αλλιως τα εξωτερικα) ,και ηθελα να ειχε πιο σταθερη βαση.

 

 

Στάλθηκε από το HT7 Pro μου

Edited by thanasis1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.