Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εύρεση εργασίας και απογοήτευση.


energeia

Recommended Posts

χρόνια πολλά!

 

πιστεύω πως το εισιτήριο για μια δουλειά είναι η εμπειρία. Πρόσφατα πέρασα την διαδικασία ευρέσεως εργασίας κ είδα πως αυτό μετράει περισσότερο.

Όταν άρχισα να αναζητώ εργασία μετά την αποφοίτηση μου απο τη σχολή (6 χρόνια πριν), απευθύνθηκα σε ένα τεχνικό γραφείο & εξήγησα πως δεν εχω εμπειρία και πως σκοπός μου είναι να αποκτήσω, έστω και με χαμηλότερες αποδοχές. Ο συγκεκριμένος μηχανικός το δέχθηκε, διότι τον συνέφερε να έχει έναν νέο συνεργάτη που θα του μάθαινε να δουλεύει με τη δική του νοοτροπία και να τον πληρώνει λιγότερο.

Βέβαια, δεν ξέρω εάν στην δική σου ειδικότητα έχεις την δυνατότητα να κάνεις κάτι ανάλογο. Αν μπορείς, πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσεις.

Εμένα μου βγήκε σε καλό!

 

Καλή τύχη!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Φίλε energeia για αυτήν την λίστα με τις βιομηχανίες που αναφέρθηκε παραπάνω αν θες την έχω έτοιμη & συγκεκριμένα για Πάτρα.& Εγώ περιμένοντας να δώσω στο ΤΕΕ είχα πνιγεί από το άγχος. Θέλει υπομονή & επιμονή. & μην ντρέπεσαι. Θα σου πρότεινα από το να στείλεις το βιογραφικό σου να το πας μόνος σου. Πιθανόν σε κάποιους να φανεί "κάπως" αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα.& ακόμα & αν δεν βρεις κάτι που θα σου αρέσει πολύ , θα έχεις κάνει την αρχή, θα μπεις στην αγορά, θα κάνεις γνωριμίες & πιθανόν απο εκεί να έρθει και μια καλή επαγγελματική πρόταση.

Α & πήγαινε μια βόλτα & από το πανεπιστήμιο, κάνε μια κουβέντα με καθηγητές (ακόμα και αν δεν πάταγες στο μάθημα!), μερικοί έχουν & την διάθεση & γνωριμίες για να βοηθήσουν αρκεί να τους πλησιάσεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.