Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αδικαιολόγητες Αυξήσεις στις συνδρομές Τ.Ε.Ε


GRTOPO

Recommended Posts

το ξαναγράφω... κι εδώ

..

σε κάθε ..δέλο* ο ..βατζής φροντίζει οι ..τάνες να είναι καλά για να του φέρνουν χρήμα

(* εκτός από το δικό μας που ενδιαφέρεται μόνο για το χρήμα και οι ..τάνες να πάνε να .. -εξάλλου δουλειά τους είναι) 

  • Upvote 8
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 49
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

με εκφράζει απόλυτα το μήνυμα Θα πρέπει όλοι να προσαρμοστούν με την οικονομική κατάσταση που βιώνουμε τόσο εμείς όσο και οι πελάτες μας Δεν γράφω να μην πληρώσουμε τις συνδρομές μας ή  ότι άλλη υποχρέωση έχουμε σαν ΕΕ (φόροι , ασφάλεια κλπ) αλλά αυτά πρέπει να είναι ανάλογα με την οικονομική κατάσταση που βιώνουμε  Αν θέλουν να εισπράξουν κάτι , αλλιώς όχι μόνο αυτοί αλλά στο τέλος και εμείς θα πάψουμε οριστικά να εισπράττουμε χρήματα 

Link to comment
Share on other sites

+1000

"Ούτως ή άλλως.... η απουσία σας με βάση τα πεπραγμένα των τελευταίων ετών... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ..... ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ!!!!"

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

και βεβαια καπου υπαρχει και θεμα αθεμιτου ανταγωνισμου......δηλαδη καποιος που δεν εχει μελετητικο πτυχιο γιατι να πληρωνει λιγοτερα και φυσικα το αναποδο?

Ειδικα αυτη τη περιοδο (που θα κρατησει και χρονια) που οσοι εχουν μελετητικο πτυχιο απλα το κοιτανε,δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει αυτη η κινηση απο το ΤΕΕ.

Edited by tasanto
Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβαίνω τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Η εχεις μελετητικό η δεν εχεις. Εγω εχω ΜΕΚ και πληρώνω 55€ φυσικά ούτε που γνωριζει το ΤΕΕ οτι το εχω βγάλει..

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μα γιατί είναι παράλογες οι αυξήσεις του ΤΕΕ? Τα πραγματα είναι απλά: Στο ΤΕΕ οι υπάληλοι είναι ως επι το πλείστον μηχανικοί + οι εισφορές των μηχανικών αυξήθηκαν + λόγο κρίσης και πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων σε όλα τα επίπεδα (βουλευτικές, εκλογές ΤΕΕ) αυξήθηκε ο αριθμός των εργαζομένων στο ΤΕΕ + κόπηκαν οι εισφορές υπέρ τρίτων (βλέπε ΤΕΕ) + για τους δημόσιους υπάλληλους του ΤΕΕ δεν υπάρχει κρίση (οι μισθοί μόνο αυξάνονται και δεν μειώνονται)

== τα κοροίδα θα πληρώσουν το κενό στην χρηματοδίτιση.  Περαστικά μας

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ο τύπος που πληρώνεις συνδρομή και σου βάζει με καμάρι 2 σφραγίδες στη βεβαίωση να είναι μηχανικός, ή τόσοι άλλοι σε διάφορες καρέκλες...Πάντως ένα είναι το ζητούμενο. Εργασία στο ΤΕΕ=Ζωάρα!  8-)

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Οι συνδρομές του ΤΕΕ  έχουν θεσπιστεί με το ΦΕΚ 180Β' του 2004 κι από τότε δεν έχουν αλλάξει. 

δηλαδή? τι? ειναι σωστές?

 

το ΤΕΕ γενικά θεσπίστηκε με καποιο νομο και καποια διαταγματα με καποιες υποχρεωσεις απέναντι στα μέλη του και οχι μονο τα μέλη να έχουν υποχρεώσεις....

και σαφώς οχι για να κανει κανεις κομματικα, πολιτικα παιχνίδια απο το ΤΕΕ.... και χιλια ακομα πραγματα μπορώ να σου γράψω...

 

αλλά προσπαθώντας  να καταλάβω το υφος του ποσταρίσματος σου, κατάλαβα τελικά  το πόσο στενόμυαλος και περιορισμένης ευθύνης είσαι για να κανεις το πρώτο σου ποστ υπερασπιζόμενος κάτι ανούσιο (για να μην πω καμια ποιο χοντρή κουβέντα)...

 

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.