Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΔΕΗ: Έκκληση για πληρωμή των λογαριασμών


Engineer

Recommended Posts

Η ΔΕΗ εξαντλεί κάθε περιθώριο, για να διευκολύνει τους καταναλωτές να καταβάλουν το αντίτιμο των λογαριασμών τους, ανέφερε ο νέος διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Εμμ. Παναγιωτάκης, η εκλογή του οποίου εγκρίθηκε χθες από την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων. Ταυτόχρονα κάλεσε τους καταναλωτές να εξαντλήσουν τα δικά τους περιθώρια, γιατί "η πληρωμή των λογαριασμών είναι το οξυγόνο της εταιρείας".

 

Σημείωσε δε ότι μαζί με το ρεύμα οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού περιλαμβάνουν και άλλα πράγματα που πολλές φορές δημιουργούν παρεξηγήσεις.

 

Τέλος, χαρακτήρισε ιδιαίτερα αισιόδοξο το γεγονός ότι οι διακηρύξεις της κυβέρνησης τάσσονται υπέρ μίας ισχυρής ΔΕΗ, ενώ κάλεσε τους εργαζόμενους, να δώσουν έμπρακτη απάντηση σε όσους, "όχι μόνο για ιδεολογικούς λόγους, αλλά και για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους", βάλλουν εναντίον των εταιρειών του Δημοσίου και ειδικότερα της ΔΕΗ.

 

Πηγή: http://www.buildnet....213&artid=15140

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Το καλό παράδειγμα όμως με την μείωση των μισθών των υπαλλήλων ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ δεν το δείχνουν. Στενάζουν οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά από το κόστος του ρεύματος και κατά τα άλλα έχει η ΔΕΗ και η ΔΕΔΔΗΕ χρηματοδοτικό πρόβλημα. Να κλείνουν οι επιχειρήσεις για να ζουν άνετα οι διοικητικοί της ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ...

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.