Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια κατεδάφισης


Recommended Posts

Για να έχει οικοδομή, μάλλον έχει πάρει έγκριση από αρχαιολογία.Αρα αν εγκριθεί η κατεδάφιση από το ΣΑ δεν νομίζω ότι εμπλέκεται η αρχαιολογία.

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι, η δική μου περίπτωση είναι η εξής: έχω να κατεδαφίσω 2 κτίσματα στο ίδιο οικόπεδο, το ένα έχει άδεια του 65, το άλλο δεν έχει κανένα νομιμοποιητικό στοιχείο, αλλα το περίγραμμά του αποτυπώνεται στην προαναφερθείσα άδεια ως προυπάρχον. Ο πελάτης δηλώνει οτι έγινε γύρω στο 58 αλλά δεν είναι και σίγουρος. Κατά την γνώμη σας, θα μπορούσε να τακτοποιηθεί με τον νέο νόμο περι αυθαιρέτων (*προ 75) ουτως ώστε να κατεδαφιστεί και αυτό ή θα μου ζητηθούν περαιτέρω αποδεικτικά παλαιότητας σχετικά με το 55; φοβάμαι μη μπλέξω με σ.α. ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

 

Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.

yian

Edited by yian
Link to comment
Share on other sites

Ίσως θα μπορούσες να το εντάξεις στον 4178 για έκδοση άδειας κατεδάφισης και μέσα σε 6 μήνες από την καταβολή ΜΟΝΟ του παραβόλου, να το γκρέμιζες. Δες Α23 παρ.1α.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Και κάτι ακόμα:

γνωρίζει κανείς που υπάρχουν πληροφορίες σχετικές με τα φορολογικά της κατεδάφισης, κάτι σχετικά με το τεε (;) έχει πάρει το αυτί μου..

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Συνάδελφοι,

 

για άδεια κατεδάφισης κτιρίου με αυθαιρεσίες, οι οποίες όμως ΔΕΝ δύναναι να νομιμοποιηθούν (εξάνλτηση δόμησης, κάλυψης κλπ), μπορεί να πληρωθεί παράβολο και να βγει η άδεια κατεδάφισης σε 6 μήνες; 'Η πρέπει να πληρωθεί το σύνολο του προστιμου; το οποίο είναι και δυσβάσταχτο εντω μεταξύ, βγαίνει γύρω στις 20,000, και ο άνθρωπος θέλει απλά να γκρεμίσει τα πάντα εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Κάπου το γράφει αυτό ο 4178, αλλά δεν θυμάμαι που.

Λέει ότι μπορείς να πληρώσεις το παράβολο και είτε να βγάλεις άδεια νομιμοποίησης, είτε κατεδάφισης!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.