Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Big brother της ενεργειακής κατανάλωσης από τον ΟΤΕ


Engineer

Recommended Posts

Μειωμένα λειτουργικά κόστη και αύξηση της αποδοτικότητας των επιχειρήσεων προσφέρει η νέα υπηρεσία Energy Management από τον ΟΤΕ.

 

Πρόκειται για μία πλατφόρμα παρακολούθησης της ενεργειακής κατανάλωσης της επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο με δυνατότητα ακόμα και απομακρυσμένης πρόσβασης, που παρέχει ο ΟΤΕ σε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης συστημάτων ενεργειακής διαχείρισης Assetcom.

 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, με το συνδυασμό έξυπνων μετρητών, διακοπτών, αισθητήρων και του κατάλληλου λογισμικού, ο χρήστης της υπηρεσίας Energy Management του ΟΤΕ μπορεί να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή την κατανάλωση κάθε συσκευής που υπάρχει στην επιχείρηση, επιτρέποντάς του να παρεμβαίνει σε τακτά ή έκτακτα χρονικά διαστήματα. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο μέσω Web και Mobile εφαρμογής, καθώς και ειδοποίησης με SMS alerts για τυχόν υπερβάσεις της κατανάλωσης.

 

Η υπηρεσία Energy Management έχει μικρό αρχικό κόστος επένδυσης, είναι εύκολη στην εγκατάσταση, ενώ διαθέτει λογισμικό φιλικό προς το χρήστη. Το σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας με την υπηρεσία Energy Management συμβάλλει στη μείωση του αποτυπώματος του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και την προστασία του περιβάλλοντος ενισχύοντας το προφίλ της εταιρικής υπευθυνότητας της επιχείρησης.

 

Τα οφέλη για τις επιχειρήσεις αυξάνονται ανάλογα με το μέγεθος τους. Ειδικότερα για επιχειρήσεις του κλάδου της βιομηχανίας, του λιανεμπορίου, της εστίασης και του τουρισμού οι οποίες έχουν υψηλές καταναλώσεις ενέργειας.

 

Πηγή: http://www.ered.gr/e...is_apo_ton_OTE/

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.