Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

MSc στο εξωτερικό με πτυχίο ΤΕΙ


Recommended Posts

Σας ευχαριστώ και τους δύο! Θα ήθελα να κάνω άλλη μία ερώτηση..για να εμπλουτίσω το βιογραφικό μου, πέρα από το βαθμό πτυχίου και την εργασία, πιστοποιήσεις όπως το ecdl, το autocad και άλλα σχεδιαστικά, και διάφορα άλλα σεμινάρια θα έχουν αντίκρισμα στη δήλωση ή δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα? αν όχι τι θα προτείνατε?  

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Γεια σας , ηθελα να κανω μια ερώτηση ? Ποσό πιθανο είναι να δεχτούν κάποιον στο TUM με βαθμό 7.4 γιατί στο site τους λενε οτι δέχονται το αντίστοιχο με το 7.5 το δικό μας .

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Καλησπέρα! Είχα ξεκινήσει αυτή τη συζήτηση πριν από 10 μηνές οπότε και ψαχνόμουν για τις αιτήσεις. Τελικά με δέχθηκαν και στο ΚΤΗ (sustainable energy engineering) και στο DTU (sustainable energy). Δύσκολη επιλογή... Υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία από αυτά τα πανεπιστήμια ή από τις δύο πόλεις τουλάχιστον για να μου γραψει μια γνώμη? 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.