Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΤΕΕ: Nα δημιουργηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά ένα νέο αναπτυξιακό πλαίσιο για την χώρα


Engineer

Recommended Posts

Έμφαση στα θέματα της ανεργίας, των συνθηκών απασχόλησης και της οικονομικής κατάστασης της χώρας έδωσαν κατά τη συνάντησή τους ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος. Οι πρόεδροι των δύο σημαντικών παραγωγικών φορέων τόνισαν την πρόθεσή τους για συνεργασία και κοινές δράσεις μεταξύ ΤΕΕ και ΓΣΕΕ το επόμενο διάστημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

 

Κατά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ ο Γιώργος Στασινός τόνισε ότι το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδας και ο τεχνικός κόσμος της χώρας βρίσκονται όχι μόνο κοντά στους εργαζόμενους αλλά αποτελούν μαζί το μεγαλύτερο κομμάτι της παραγωγικής δύναμης της Ελλάδας.

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΤΕΕ, αυτή η μεγάλη δύναμη τα τελευταία χρόνια έχει τραυματιστεί βαθιά, κυρίως λόγω της ανεργίας. «Η επικαιρότητα πολλές φορές ασχολείται με τους οικονομικούς δείκτες, με τους μισθούς και τις συντάξεις. Όμως το μεγαλύτερο κόστος στα χρόνια της κρίσης το έχει υποστεί ο ιδιωτικός τομέας με το ενάμιση εκατομμύριο ανέργους και τους χιλιάδες υποαπασχολούμενους και ετεροαπασχολούμενους», σημείωσε ο Γιώργος Στασινός.

 

Και πρόσθεσε ότι «αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να παράξουν, να δουλέψουν, να δημιουργήσουν πρέπει όλοι να στηρίξουμε». Στόχος όλων μας πρέπει να είναι «να βοηθήσουμε πραγματικά να δημιουργηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά ένα νέο αναπτυξιακό πλαίσιο για τη χώρα, να προχωρήσει άμεσα η παραγωγική ανασυγκρότηση και η δημιουργία θέσεων εργασίας που θα βασίζονται στη γνώση, το μεράκι και τις ικανότητες των εργαζόμενων και των επιστημόνων», σημείωσε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ.

 

Πηγή: http://www.buildnet....213&artid=15680

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Κύριε Στασινέ αυτό το παραγωγικό κομμάτι του τεχνικού κόσμου το έχετε κάνει με τα κρεμυδάκια. Θα ήθελα να ξέρω που είναι η στήριξη όταν για παράδειγμα για τις ασφαλιστικές εισφορές που απειλούν το σύνολο των ελευθέρων επαγγελματιών και δη των μηχανικών δεν έχεται κάνει ούτε νήξη.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

και πούσαι πρόεδρα, πριν να μιλήσεις για ανάπτυξη φτιάξε και κανένα σέρβερ..

εδώ και δυο ώρες το ΤΕΕ δείχνει 

An error occurred while processing the request. Try refreshing your browser. If the problem persists contact the site administrator

Edited by imhotep
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Το τεε τι ακριβως κανει για όλα αυτα;

Προσλαμβανει συμβασιούχους με φωτογραφικες προκηρύξεις;

Edited by karavlaxos
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Oταν δεν έχεις να προτείνεις κάτι το σοβαρό και το σημαντικό , είναι καλύτερη η σιωπή.\

Τέτοιες ανακοινώσεις εξυπηρετούν προσωπικούς στόχους προβολής και τίποτε παραπάνω.

Τα είπες όλα Σωτήρη.

Λόγια ξύλινα, αερολογίες και μπαρούφες. Για την ταμπακέρα ούτε λόγος.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

7 χρόνια που ζούνε αυτοί ρε παιδιά;;; To 2015 θέλουνε σχέδιο ανάπτυξης; Και που θα στηριχθεί εκεί που στηριζόταν επί 40 χρόνια;;; Στις μίζες, στη διαφθορά, στην αδιαφάνεια, στη κομματοκρατία; 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.