Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πολυκατοικία 5 ορόφων με 9 διαμερίσματα πωλείται προς 270.000 ευρώ


Engineer

Recommended Posts

Στο σφυρί βγαίνουν επιχειρήσεις αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ όπως καφετέριες και φούρνοι, οι οποίες να σημειωθεί μεσούσης της κρίσης ήταν οι πλέον επίζηλες δραστηριότητες

«Cash is the king» το ρευστό είναι ο Βασιλιάς. Αυτό επικαλούνται άνθρωποι της αγοράς που βλέπουν ότι οι ευκαιρίες πέφτουν βροχή ενώ απουσιάζει το ρευστό όπως και οι αγοραστές. Στέγνωσε η αγορά δεν υπάρχει σάλιο λένε κάποιοι που θυμούνται ακόμη τη δήλωση του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου.

 

Το κλίμα οικονομικής ασφυξίας όμως δημιουργεί αγοραστικές ευκαιρίες που δεν περίμενε κανένας. Στο σφυρί βγαίνουν επιχειρήσεις αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ όπως καφετέριες και φούρνοι, οι οποίες να σημειωθεί μεσούσης της κρίσης ήταν οι πλέον επίζηλες δραστηριότητες.

 

Δεν πωλούνται χαρίζονται τον Ιούνιο του 2015 λένε επιχειρηματίες. «Δώσε ό,τι θέλεις και έλα να πάρεις το μαγαζί να το δουλέψεις».

 

Με την πρόταση αυτή ξεκινά η διαπραγμάτευση του ιδιοκτήτη του καταστήματος προς τον αγοραστή ενώ στην αρχική πρόταση δεν υπάρχουν οικονομικές απαιτήσεις.

 

Ιδιοκτήτης καφετέριας πριν δύο χρόνια έκανε επένδυση ύψους 450.000 ευρώ και σήμερα δεν βρίσκει αγοραστή που να του δίνει τουλάχιστον 50.000 ευρώ.

 

Οι φούρνοι της γειτονιάς που δημιουργήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκονται στο επίκεντρο της κρίσης καθώς δέχονται σκληρό ανταγωνισμό από μεγάλες επώνυμες αλυσίδες του κλάδου κα πωλούνται σχεδόν τσάμπα.

 

Η κατρακύλα των τιμών των ακινήτων δεν έχει τέλος. Ιδιοκτήτης με μεγάλη ακίνητη περιουσία θεωρεί ότι στην παρούσα φάση πρέπει να πουλήσει τουλάχιστον ένα μέρος των ακινήτων που έχουν στη διάθεση τους για να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

 

Η κρίση οδήγησε ιδιοκτήτη πενταόροφης πολυκατοικίας εννέα διαμερισμάτων προς πώληση με 270.000 ευρώ. Ο πωλητής αναζητούσε αγοραστή από τα επίπεδα των 500.000 ευρώ αλλά δεν είχε καμία προσφορά. Όσο δεν εμφανίζονταν αγοραστής έπεφτε η αρχική τιμή για να φθάσει σχεδόν στην τρέχουσα η οποία μπορεί να μη εξασφαλίσει αγοραστή. Πρόκειται για συνολική επιφάνεια 800 τ.μ. με αποτέλεσμα το κόστος ανά τετραγωνικό μέτρο να διαμορφώνεται στα 337,5 ευρώ. Στο τίμημα που αξιώνει ο πωλητής το οικόπεδο δίνεται χάρισμα! Να σημειωθεί ότι η πολυκατοικία δεν βρίσκεται σε υποβαθμισμένη περιοχή είναι στα σύνορα των περιοχών Γαλατσίου με Κυψέλης. Στις εποχές της μεγάλης άνθησης με 270.000 ευρώ αγόραζε κάποιος ένα διαμέρισμα 110 τ.μ. σε καλό προάστιο των Αθηνών.

 

Σημαντικές ευκαιρίες παρουσιάζει και η περιοχή του Κολωνακίου. Τα ενοίκια των καταστημάτων έχουν υποχωρήσει έως 60% από τα υψηλά του 2008 όπως και οι τιμές των ακινήτων. Στα 2.500 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο υπολογίζεται η εμπορική αξία ενός ακινήτου στο Κολωνάκι από 5000 ευρώ που ήταν στις καλές εποχές.

 

Πηγή: http://www.buildnet....213&artid=15746

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Πανάκριβη είναι ... τόσος σχεδόν είναι και ο ΕΝΦΙΑ της για 10 χρόνια ...

Με τις τρέχουσες αντικειμενικές βέβαια ...

Link to comment
Share on other sites

Στέγνωσε η αγορά δεν υπάρχει σάλιο λένε κάποιοι που θυμούνται ακόμη τη δήλωση του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου.

 

Όλο το άρθρο γράφτηκε για να γίνει διαφήμιση στον Λοβέρδο και για την προμήθεια από την πώληση της πολυκατοικίας. Στην ουσία (σαν άρθρο) δεν μας λέει τίποτα.

Edited by atsalovergas
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 
Πολυκατοικία 5 ορόφων με 9 διαμερίσματα πωλείται προς 270.000 ευρώ - Φούρνοι και καφετέριες δίνονται τσάμπα
11/06/2015 - 00:39

 

8f10d0c6da4a1ac82fe3ad32f3a66a14_S.jpg
 
"Στο σφυρί βγαίνουν επιχειρήσεις αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ όπως καφετέριες και φούρνοι,
οι οποίες να σημειωθεί μεσούσης της κρίσης ήταν οι πλέον επίζηλες δραστηριότητες"
 
 
δλδ, σε απλα ελληνικα,
 
"μεσουσης της κρισης"
φουρνοι και καφετεριες   ηταν  επιζηλες  δραστηριοτητες....
  κι ο κοσμος απο τον φουρνο εβγαινε και στην καφετερια εμπαινε...μερα νυχτα...
 
τωρα που παρήλθε η κριση...."βγαινουν  στο σφυρι για πενταροδεκαρες..."
 
 
και καλα οι καφετεριες...λογικο ηταν, αφου ξανάααανοιξαν τα εργοστασια................αδειασαν οι καφετεριες...
 
οι φουρνοι...με μπερδευουν λιγο... :grin: :grin: :grin:
 
 
ΡΕΖΤΙΛΥΟΠ<<<<<<<<<
 
 

 

Edited by dimitris GM
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αφήστε πόσο κάνει η πολυκατοικία. Πείτε πόσο ΕΝΦΙΑ θα πληρώσουμε καλέ. Αν δεν είναι μεγάλος την αγοράζω για να μείνω εγώ με την μάνα μου σε ένα διαμέρισμα και στα υπόλοιπα να βάλω τα κατοικίδια ζώα μου. Θα έχουν μπόλικο χώρο για τρέξιμο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.