Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εξωτερικοί σωλήνες φυσικού αερίου


κοκορικος23

Recommended Posts

Καλησπερα δεν γνωριζω και πολλα πραγματα περι γοκ αλλα υπαρχει το εξης προβλημα. Στην πολυκατοικια μας εβαλαν αεριο και περασαν τον μετριτη στην εξωτερικη πλευρα απο το σπιτι μας. Δεν ειμαστε χηστες φυσικου αεριου. Το ερωτιμα μου ειναι τα εξωτερικα ντουβαρια του σπιτιου μας ειναι δικα μας η κοινοχρηστα; διοτι αν ειναι δικης μας ιδιοκτησιας τοτε δεν μπορουν να τοποθετησουν τον μετριτη εκει.

Link to comment
Share on other sites

Και μια τελευταια ερωτηση...επειδη λογο κινδυνου (ξερω οτι ειναι μυδαμινος) θελω να μετακινηθει ο μετριτης... μπορω να βασιστω καπου και να ζητησω κατι τετοιο απο την πολυκατοικια η απο την εταιρια επειδη ειναι κοινωχρηστος χωρος....

Link to comment
Share on other sites

Κοινόχρηστοι είναι οι χώροι που ανήκουν σε όλους τους συνιδιοκτήτες της πολυκατοικίας και στους οποίους επιτρέπεται η πρόσβαση επίσης από όλους τους συνιδιοκτήτες της πολυκατοικίας.

Κοινόκτητοι είναι οι χώροι, οι οποίοι ανήκουν μεν (τυπικά) σε όλους τους συνιδιοκτήτες της πολυκατοικίας, πλην όμως η χρήση τους απονέμεται συνήθως σε έναν  εξ αυτών. Δεν επιτρέπεται δηλαδή η προσπέλασή του στους υπόλοιπους συνιδιοκτήτες της πολυκατοικίας, εκτός εάν πρόκειται για έκτακτη ανάγκη κλπ. 

Θεωρητικά οταν γίνεται η σύσταση οριζόντιας/κάθετης ιδιοκτησίας ή όταν συντάσεται ο κανονισμός της πολυκατοικίας, αναφέρεται πάντοτε μέσα ποιοί χώροι είναι κοινόχρηστοι και ποιοι κοινόκτητοι.

Ένας χαρακτηριστικός κοινόκτητος χώρος (που δεν ήταν κοινόχρηστος) ήταν από παλιά το διαμέρισμα του θυρωρού. Επίσης πχ οι ιδιόχρηστοι κήποι, η αποκλειστική χρήση ταράτσας,δώματος, κτλ. είναι κοινόκτητοι χώροι.
Link to comment
Share on other sites

κοκορικος23

 

Για την θέση του μετρητή απευθύνσου στην ΕΠΑ αττικής (αν μιλάμε για Αθήνα) αν και απο τα λεγόμενα σου μάλλον σε αντιδικία μου μοιάζει η περίπτωση σου...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.