Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Νέες επιλογές στο Αρχείο Ενεργειακής Επιθεώρησης Κτιρίων


Engineer

Recommended Posts

Αυτό έπρεπε να το είχε απαιτήσει το ΤΕΕ και οχι να τρέχουνε άτομα μεμονωμένα από δω και από κει. Οι δικηγόροι και άλλοι κλάδοι έχουν ισχυρά επαγγελματικά σωματεία.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί τα ξεπεράσαμε ίκαρε ? Επειδή δεν κάνουμε τίποτα σημαίνει ότι είναι και σωστό ? Η ευρωπαική οδηγία το λέει...δεν είναι καμιά εφεύρεση του ΤΕΕ ή συντεχνιακή απαίτηση. Αν τώρα εσύ το θεωρείς χόμπι το επάγγελμα σου οκ. Άσε εμάς να ασχολούμαστε.

 

Γιατί είδα και κάτι άλλοι κλάδοι από τι ζούνε βλέπε δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, γιατροί....από υποχρεωτικά χαρτιά ζούνε όλοι τους. Εμείς πρέπει να φτιάχνουμε πυραύλους και ουρανοξύστες δηλαδή ?

Τι να σου πω βρε φιλε αν επέλεξες να ζεις απο χαρτούρα οτι καταλαβαίνεις σεβαστό. Προσωπικά εργάζομαι σε εταιρεια πλέον και τα ΠΕΑ τα παράτησα. Και δεν νομιζω οτι όλοι ζουν απο χαρτιά ειδικά άλλοι κλάδοι. Τεσπα συγνώμη αν σας χάλασα καλη συνέχεια στην προσπάθεια

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Τι να σου πω βρε φιλε αν επέλεξες να ζεις απο χαρτούρα οτι καταλαβαίνεις σεβαστό. Προσωπικά εργάζομαι σε εταιρεια πλέον και τα ΠΕΑ τα παράτησα. Και δεν νομιζω οτι όλοι ζουν απο χαρτιά ειδικά άλλοι κλάδοι. Τεσπα συγνώμη αν σας χάλασα καλη συνέχεια στην προσπάθεια.

Καλή σταδιοδρομία Ίκαρε. Την καλύτερη δουλειά έκανες. Με μπλοκάκι είσαι? Ψήνομαι κι εγώ, αλλά δεν ξέρω τι "παίζει" από μισθούς τώρα...και για να επιβιώσω πρέπει να βρω τουλάχιστο 25.000 μικτά το χρόνο...και ποιός τα δίνει τώρα αυτά...

Όποιος μηχανικός πάντως κάτω των 40 επιμένει να κάνει ελεύθερο επάγγελμα και μόνο σήμερα, ενώ θα μπορούσε να βρει δουλειά, είναι ή μεγάλος μάγκας ή απλά ηλίθιος!!!

Link to comment
Share on other sites

Στα ΕΛΠΕ είμαι με σύμβαση έργου εδώ και 3 μήνες έχει και συνέχεια ευτυχώς...Ζόρι αρκετό αλλά πολύ καλά λεφτά.

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται ότι μισθωτός μηχανικός πλέον είναι πολύ καλύτερα αμοιβόμενη δουλεία από ΕΕ. Βέβαια ποιος έχει βύσμα να χωθεί στους ελάχιστους οργανισμούς είναι άλλο ζήτημα. Πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι θα ναι. Να χαιρόμαστε και τα νέα μέτρα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.