Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Επιλογή Μεταπτυχιακού


Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!Τα 110 άτομα τα αναφέρω γιατί φαντάζομαι αυξάνεται και η πιθανότητα να γίνεις δεκτός.Σε άλλα μεταπτυχιακά μπορεί να είναι 20-25 άτομα :/

Δεν ειναι κ τοσα πολλα εαν σκεφτεις οτι σε Αγγλικα πανεπιστημια παιρνουν χιλιαδες αιτησεις για τα προγραμματα τους.. 

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ναι ε?? Κρίμα :|  Όπως και να χει ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά.Άμα μάθει κανείς κάτι παραπάνω και μπορούσε να το μοιραστεί μαζί μας, θα το εκτιμούσα :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Καλησπερα, ειμαι πολιτικος μηχανικος εμπ και σκεφτομαι για μεταπτυχιακο στην πληροφορικη η και τα οικονομικα.Πιστευετε οτι με ενα μεταπτυχιακο μπορω να ανταγωνιστω σχετικα επι ισοις οροις τους αποφοιτους αυτων των σχολων η πρεπει να κανω δευτερο πτυχιο? ειμαι 4ατο ετος με συμβουλευετε να τελειωσω την σχολη μου ειναι να δωσω πανελληνιες σ αυτα τα 2? ευχαριστω πολυ 

Link to comment
Share on other sites

21 ώρες πριν, civilara said:

Καλησπέρα, είμαι πολιτικός μηχανικός εμπ και σκέφτομαι για μεταπτυχιακό στην πληροφορική η και τα οικονομικά.Πιστεύετε οτι με ένα μεταπτυχιακό μπορώ να ανταγωνιστώ σχετικά  ίσοις όροις τους αποφοίτους αυτών των σχολών η πρέπει να κάνω δεύτερο πτυχίο? είμαι 4ατο έτος με συμβουλεύετε να τελειώσω την σχολή μου η να δώσω πανελλήνιες σ αυτά τα 2? ευχαριστώ πολύ.

 

Edited by civilara
Link to comment
Share on other sites

Δε μπορεί να δοθεί συμβουλή στο ερώτημα αυτό εάν δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το σημείο που βρίσκονται τώρα οι σπουδές σου, τις δυνατότητες που έχεις στον κάθε τομέα και τον εργασιακό σου στόχο. Αρχικά σκέψου αυτό: πώς ονειρεύεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από σήμερα;

Link to comment
Share on other sites

@civilara, ενημερωθείτε από τους Κανόνες Συμμετοχής.

2. Αναρτούμε ουσιώδη μηνύματα.

  • ...
  • Δεν αναρτούμε το ίδιο ερώτημα σε παραπάνω από ένα θέμα καθώς δημιουργούμε σύγχυση στους συμμετέχοντες και διαμοιρασμό των απαντήσεών τους.

΄Στην θέση σου θα κρατούσα μία ανάρτηση από τις ίδιες που έχεις κάνει εδώ , και εδώ καθώς και στο παρόν νήμα.

 

Link to comment
Share on other sites

georgios_m σίγουρα δεν θέλω να ασχοληθώ τόσο με το τεχνικό κομμάτι της δουλείας με φαντάζομαι πιο πολύ σε τομείς πληροφορικής (δίκτυα,προγραμματισμό κτλ)  και οικονομικά( λογιστική χρηματοοικονομικά) παρά σε κάτι τόσο τεχνικό όσο προσφέρει η σχολή μας.

Edited by civilara
Link to comment
Share on other sites

Χρησιμοποιείστε την επιλογή "Επεξεργασία" στις δημοσιεύσεις που θέλετε, διαγράψτε το κείμενο και γράψτε ως κείμενο π.χ. Deleted, διαγραφή ή κάτι τέτοιο.

Για αυτά που δεν έχουν την επιλογή "Επεξεργασία", σας παραπέμπω ΠΑΛΙ στους Κανόνες Συμμετοχής.

5. Δεν κάνουμε διαδοχικές δημοσιεύσεις στο ίδιο θέμα.

  • Αποφεύγουμε τις διαδοχικές δημοσιεύσεις σε ένα θέμα και χρησιμοποιούμε την "επεξεργασία" για να τροποποιήσουμε το περιεχόμενο ή να προσθέσουμε κάτι στις δημοσιεύσεις μας.
  • Μπορούμε να τροποποιήσουμε τις δημοσιεύσεις μας σε χρόνο εντός δύο (2) ημερών. Αφού έχει παρέλθει αυτό το χρονικό διάστημα, επικοινωνούμε με τους αρμόδιους συντονιστές ή υπέρ-συντονιστές.

Αφιερώστε λίγο χρόνο να μελετήσετε τους Κανόνες Συμμετοχής, θα βοηθηθείτε και εσείς στο να λαμβάνεται απαντήσεις αλλά και θα βοηθήσετε τους συναδέλφους με το να μην δημιουργείται σύγχυση.

 

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.