Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εικόνα διάλυσης στα εργοτάξια σε ολόκληρη την Ελλάδα


Engineer

Recommended Posts

Δεν διαφωνώ με τα νούμερα και την μείωση του δημοσίου. Πως θα γίνει όμως ρωτάω. Τα κόμματα έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν να πειράξουν το δημόσιο. Άρα ? Π.χ. πήγα σε δήμο σήμερα που ήταν γεμάτο γυναίκες πάνω κάτω στα 40. Γεμάτος όμως. Όλες αυτές τώρα θα είναι σύζυγοι κάποιων που μπήκαν με μέσο. Είμαι σίγουρος γιατί έκανε μπαμ το πράγμα. Πως θα φύγουν ας πούμε το 20% αυτών ? 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν διαφωνεί κανείς ότι πρέπει να μειωθούν οι ΔΥ αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε έτσι απλά για απολύσεις 150.000 ανθρώπων. Αυτό θα γίνει εν καιρώ κάνοντας λιγότερες προσλήψεις απ'ότι είναι οι συνταξιοδοτήσεις και απολύοντας όσους είναι επίορκοι. Διαφωνώ με τις κάθετες απολύσεις σε οποιονδήποτε τομέα

Link to comment
Share on other sites

Πες μας κύριε Ροδόπουλε με ποια κριτήρια θα απολυθούν οι 150Κ. Αν μου τα βρεις μαζί σου. 

 

Τέρυ πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, τα έργα τρέχανε με φουλ ρυθμούς ?!

 

 

Μια χαρα τρεχανε και λεγε εσυ οτι θελεις.

Τα εργα που ανεφερα ξεκινησαν επι ΝΔ.

Ομοιως και πολλα αλλα μικρα.

Επισης και ΠΟΛΛΑ επενδυτικα εργα μεσω ΕΣΠΑ.

Το ΕΣΠΑ (για τα επενδυτικα προγραμματα) δεν εχει δωσει ουτε 1Ε το 2015.

Τα σκουπισαν ΟΛΑ.

Ειδικα οι ΟΤΑ εχουν ΣΟΒΑΡΟ προβλημα.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

Ποιά έργα; Μιλάς για τα έργα στα οποία φωτογραφιζόταν ο Σαμαράς περιφέροντας τους ίδιους εργάτες και τα ίδια μηχανήματα από έργο σε έργο; 

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

Μιλαω για τα εργα που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ και αφορουν τα Χανια.

Για Χανια ξερω και μονο για εδω μπορω να μιλησω.

Link to comment
Share on other sites

Για τα Χανιά δεν γνωρίζω, αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά καταγγελίες εργατών ότι τους περιφέρουν από έργο σε έργο για να φωτογραφηθούν με τον Σαμαρά και πολίτες που ζούσαν κοντά στα έργα να λένε ότι είχαν μήνες να δούνε κόσμο και μηχανήματα στα έργα και ξαφνικά επ' ευκαιρίας της φωτογράφισης σφύζαν από ζωή

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω τι εκαναν στα αλλα ερα, εγω μιλαω για εργα τα οποια ξεκινησαν με γρηγορους ρυθμους, σημαντικα εργα για το Νομο, εχουν ολοκληρωσει πανω απο το 50%, εχουν γινει καποιες πληρωμες και απο το Γεναρη δεν εχουν παρει φραγκο.

Με αποτελεσμα, να μεινουν απληρωτοι προμηθευτες και υπερεργολαβοι και να σταματατησουν τα εργα, των οποιων το χρονοδιαγραμμα πιεζει παρα πολυ.

Link to comment
Share on other sites

Νικ τι θες να μας πεις τωρα?

 

Θες να σου πω συγκεκριμενα εργα?

 

Αμα δεν ξερεις καλυτερα μη μιλας, διοτι εσυ γραφεις μπουρδες.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Το δημοσιο να ναι καλα και να πληρωνεται. Αυτό εχει μονο σημασια σε αυτή τη χωρα και με οποιαδήποτε κυβερνηση. Οι υπολοιπο μπορουνε καλλιστα να πανε να απαυτοθουνε, αφου πληρωσουν πρωτα τους φορους όμως για να συντηρηθεί το κοπριταριο.

 

Οσο για αυτό που ακουστηκε για τις απολυσεις των δημοσιων: δεν με νοιαζει πως θα γινουν και τι θα γινει. Όπως εν μια νυκτι μπηκαν απλα και μονο γιατι ετυχε να εχουν ένα μεσον, ετσι και να φυγουν. Δεν γινεται να πληρωνουμε μια ζωη αχρηστους, τεμπέληδες, ανυπαρτκους κτλ επειδή το μονο τους προσον ηταν πως βρηκαν καποια στιγμη στη ζωη τους ένα μεσον. Τοσο δυσκολο είναι αυτό να το καταλαβουν καποιοι;

 

Και σιγα και το ΑΣΕΠ εκπαιδευτικων. Εχετε δει τι γινονταν όλα αυτά τα χρονια με την προσθετη διδακτικη στηριξη; Με τα μορια που μαζευαν καποιοι από το πουθενα με αυτό το κολπο και μετα διοριζονταν; Ή θελετε να μας πεισετε πως όλα τοτε ηταν ροδινα και αξιοκρατικα; Ή μηπως στους διαγωνισμούς θαρρειτε δεν υπαρχουν καποιοι που εχουν τις απαντησεις και γραφουν; Ή αλλου ζειτε και τα γραφετε αυτά, ή δεν ξερετε τι ακριβως γινεται ή απλα ειστε βολεμένοι και θελετε να μας πεισετε για μια άλλη πραγματικοητα.

Edited by karavlaxos
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.