Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;


ΙΑΣΟΝΑΣ

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;  

485 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;

    • ΝΑΙ
      215
    • ΟΧΙ
      270


Recommended Posts

για να σπάσω την μονοτονία των πολιτικών θεμάτων και εκπομπών   Τώρα στο μένουμε Ελλάδα ο Δήμαρχος Καρύστου  και συνάδελφός μας πολιτικός μηχανικός και ξάδερφος  ,  μιλάει για την πόλη μου και την περιοχή μου 

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Τα ΦΕΚ και το ψηφοδέλτιο του δημοψηφίσματος.

 

Η δημοσκόπηση θα έπρεπε να έχει 4 επιλογές για να είναι πλήρης:

- ΝΑΙ

- ΟΧΙ

- ΑΚΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ

- ΑΠΟΧΗ

Απόφαση Ολομέλειας της Βουλής 9319 (ΦΕΚ 62-Α΄-28.6.2015).pdf

ΠΝΠ (ΦΕΚ 64-Β΄-28.6.2015).pdf

ΠΔ 38-2015 (ΦΕΚ 63-Α΄-28.6.2015).pdf

Ψηφοδέλτιο Δημοψηφίσματος.pdf

Edited by geoste
Link to comment
Share on other sites

Είναι αυτοί που εκφράζονται μέσω του παρακάτω τρισμέγιστου καλλιτέχνη 

http://news.in.gr/culture/article/?aid=1500008143

Μα"στα. Φοβερή δήλωση. 

"Η διαφορά ενός νοήμονα με έναν ανόητο άνθρωπο είναι ότι ο πρώτος μαθαίνει από τα λάθη του, ενώ ο δεύτερος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει ότι ό,τι κάνει είναι σωστό, Και τα επαναλαμβάνει ...!"

Που απευθύνεται τώρα στον Σαμαρά, στο Βουβουζέλο, ή στον ΓΑΠ; 

Link to comment
Share on other sites

Στο δημοψήφισμα θα ρίξω το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ γιατί δεν θέλω ούτε το μνημόνιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ούτε το μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που δεν διαφέρουν και πολύ (στο 90% συμφωνούν όπως λέγανε οι κυβερνητικοί).

Αλλά και μόνο ένα ευρώ μέτρα να προέβλεπε το μνημόνιο της συγκυβέρνησης, και πάλι θα το καταψήφιζα για τον πολύ-πολύ απλό λόγο ότι, και αυτό θα ήταν πρόσθετη επιβάρυνση.

Θα ήταν, έστω και απειροελάχιστη, αύξηση της λιτότητας που καταδίκασε ο λαός στις εκλογές ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση.

Την λιτότητα επομένως, που επέβαλε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, και που όλοι καταριώμαστε, εγώ συνεχίζω να καταδικάζω.

Οι φίλοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, άραγε, γιατί τώρα την αποδέχονται και μάλιστα ανέχονται και αύξησή της ?

....μήπως είναι αυτό που λέμε ειρωνικά : κωλοτούμπα ?

 

ΥΓ. στην εδώ δημοσκόπιση ψήφισα ΝΑΙ για σπάσιμο επειδή, παρά το ότι επεσήμανα, όπως και άλλοι, τεκμηριωμένα το ότι είναι στημένο, δεν ίδρωσε το αυτί του εμπνευστή του ο οποίος, μιμούμενος και τα κυβερνητικά ξεφτέρια που έβαλαν πρώτο το ΟΧΙ στο ψηφοδέλτιο με στόχο να τσιμπήσουν οι επιπόλαιοι και αδιάφοροι, έβαλε μόνο το ΝΑΙ και το ΟΧΙ ελπίζοντας να αναγκάσει και τους αμφίρροπους ή αντίθετους και στα δυο, στη επιλογή του ΟΧΙ.

Και επιπλέον για να θάψει την (ενοχλητική) άποψη αυτών που καταδικάζουν και το κυβερνητικό μνημόνιο !

Edited by dpapdpap
Link to comment
Share on other sites

Απλά να ξεκαθαρίσουμε κάτι σχετικά με τα κανάλια και την τηλεόραση. Ένα κανάλι βγάζει χρήματα από της διαφημίσεις, σε αντάλλαγμα να παράγει ένα προϊόν το οποίο θα είναι ελκυστικό. Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι και αυτό που αποκαλείτε "Ειδήσεις" ή "Ενημέρωση"..
Οι "ειδήσεις" δεν έχουν σκοπό να σας μορφώσουν ή να σας ενημερώσουν και όποιος το πιστεύει, είναι αδαής και αθώος. Σκοπός τους είναι αν κάποιος πεθάνει, είναι να κάνουν όσο πιο ελκυστική γίνεται την είδηση, θα χρησιμοποιήσουν μουσική, καυτές λεπτομέρειες, ανάλυση των γεγονότων, αναπαράσταση, κ.α. ώστε να πουλήσουν τον τηλεοπτικό τους χρόνο όσο μπορούν πιο ακριβά. (Σε αυτές της ζώνες ωρών αυτό μετράει.)
Αυτή την αντίθεση την βλέπεις στο πως συγκαλύπτουν γεγονότα, προβάλλουν μόνο αυτά που "σοκάρουν" και ασχολούνται με ότι πουλάει καλύτερα. Και οι ιδιοκτήτες των καναλιών, έχουν φίλους πολιτικούς. Λέτε να μην προωθούν αυτά τα συμφέροντα;

Δείτε στο youtube ένα βίντεο ενός γεγονότος, και μετά πως παρουσιάζεται στην τηλεόραση, αναλύοντας και προπαγανδίζοντας την ιστορία τους.

Να ξέρετε, πως συμφέρει η κρίση τους δυνατούς, γιατί είτε λαδώνονται είτε αγοράζουν φτηνά. Είναι ιστορική αυτή η στιγμή, προσπαθείστε να δείτε τα πράγματα και από άλλες οπτικές γωνίες, όχι μόνο από την δική σας. Υπάρχουν πολύ άνθρωποι στην Ευρώπη που ξέρουν ότι έχουμε απεχθές χρέος. Μην μασάτε με τους φόβους και τους εκβιασμούς των καναλιών. Περάσαμε πολύ χειρότερα, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε και να δουλέψουμε.

Link to comment
Share on other sites

Τι ναι ρε σεις! Ναι σε μια σειρα συμφωνιων που περαν ολων των αλλων αυξησε τις εισφορες που κραζετε ολοι τοσο καιρο και αναδρομικα; ε αν βγει ναι μην ξαναγκρινιαξετε για αυξησεις καθηστε καντε το σκ@τ@ σας παξιμαδι και πληρωστε.. Αν ειναι δυνατον.

Link to comment
Share on other sites

Προσθέτω στα παραπάνω,ότιτα κανάλια χρωστάνε τα άντερα τους στις τράπεζες (όπως και τα κόμματα). Επομένως οι ιδιοκτήτες τους τα παίζουν όλα για όλα...

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.