Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;


ΙΑΣΟΝΑΣ

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;  

485 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;

    • ΝΑΙ
      215
    • ΟΧΙ
      270


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Καλημέρα Συνάδελφοι,

 

Η πραγματική αυτή οικονομία που ζούμε είναι η οικονομία της τοκογλυφικής ολιγαρχίας. Η οικονομία του fractional reserve banking system (ιδέ modern money mechanics). Η οικονομία της Federal Reserve Bank που δεν είναι ούτε Federal ούτε Reserve και με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και η ECB. Είναι φούσκα. Είναι χρεογραφική και όχι αξιογραφική. Είναι η οικονομία που "δολοφόνησε" τον JFK πριν ενεργοποιήσει την executive order 11110 και μεταβιβάσει το δικαίωμα κοπής χρήματος από την ιδιωτική FED στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου το πραγματικό υλικό χρήμα θα αντιστοιχούσε σε χρυσό (backed by gold).

 

"At the end of the day...think...who are you working for?"

+1. Bitcoin is here...

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ αν είχα βγάλει 500.000 Ευρώ έξω, θα σπούδαζε η κόρη μου στο Λουξεμβούγργο, θα έκανε διακοπές στις Άλπεις και θα ψήφιζα ΟΧΙ. 

 

Μετά θα ερχόταν κάποιος πανέξυπνος να κόψει χρήμα που λόγω πληθωρισμού θα έχανε αξία. Μετά τα γυρίζω πίσω τα 500.000 και τα πολλαπλασιάzω.

 

 

 

Οπότε όποιος ψηφίζει ΟΧΙ ή έχει φάει τη φόλα των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ή έχει βγάλει τα φράγκα έξω και κάνει BUSINESS.

 

Εγώ και όλοι μου οι φίλοι, άνεργοι, μετανάστες που ζούμε ή ζούσαμε στο σπίτι των γονιών μας στα 30 μας σίγουρα δεν έχουμε 500.000 ευρώ και δεν ξέρουμε πως είναι οι διακοπές στις Άλπεις. Επίσης επειδή δεν είμαστε κολλημένοι ψηφοφόροι κανενός αλλάξαμε αυτούς που ψηφίζαμε παλιότερα και δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να το ξανακάνουμε.Μην σακουλιάζεις τον κόσμο λοιπόν. Ψηφίζω ΟΧΙ και δεν ανήκω σε καμία από αυτές τις κατηγορίες και ξέρω πως αυτοί που θα ψηφίσουν ΝΑΙ δεν είναι όλοι κομματόσκυλα, φραγκάτοι και βολεμένοι και υπάρχει ανάμεσα τους κόσμος φοβισμένος, πανικόβλητος που δεν ξέρει τί του ξημερώνει αύριο. Οι γενικεύσεις δεν οδηγούν πουθενά

Link to comment
Share on other sites

Καταλαβαίνεις τι σου λέει ο άνθρωπος; Αν τώρα ξεπουλιώμαστε φτηνά λόγο κρίσης, αν πάμε στη δραχμή τώρα θα μας αγοράζουν όλοι όσοι έχουν κεφάλαια στο εξωτερικό, Έλληνες και ξένοι, εντελώς τσάμπα. Αν τώρα είμαι δέσμιοι των κεφαλαιοκρατών, στην δραχμή θα είμαστε παντελώς σκλάβοι τους.

 

Το ΟΧΙ το θέλουν οι φραγκάτοι. Τώρα αν το ψηφίζουν και κάποια θύματα και κάποιοι παραπληροφορημένοι είναι άλλο θέμα.

Edited by stayros
Link to comment
Share on other sites

Πολλοί λένε "δεν έχω λεφτά στην τράπεζα, ούτε στο στρώμα και είμαι άνεργος. Άρα τι έχω να χάσω ψηφίζοντας ΟΧΙ;"

 

Για σκέψου τι έχει να γίνει αν:

-δεν πληρωθούν οι αστυνομικοί και τα περιπολικά δεν έχουν βενζίνη

-καταρρεύσουν τα νοσοκομεία και ο ΕΟΠΠΥ

-από 50% πιθανότητες να βρεις δουλειά γίνει 0%

-πιθανό όριο μετρητών ΚΑΙ σε φυσικά πρόσωπα που βγαίνουν στο εξωτερικό. Άρα και η μετανάστευση θα γίνει δύσκολη

-Τα παιδιά σου σε ποιο σχολείο θα πάνε; Βέβαια για όσους έβγαλαν λεφτά, πάντα θα υπάρχει το ιδιωτικό.

-το χωραφάκι σου με τις ελιές στη Χαλκιδική έχει αξία απλά 0 (μηδέν)

 

Για όσους νομίζουν -ακόμη- ότι κινδυνολογούμε για κάντε μια έρευνα στο διαδίκτυο τι συμβαίνει από το 2001 και εντεύθεν στην Αργεντινή. 

Edited by Τιμολέων
Link to comment
Share on other sites

όποιος ψηφίσει ναι θα φάει τη φόλα εσαεί.

Δεν πάτε να κάνετε καμια κατάληψη στο ΤΣΜΕΔΕ; Ξέρετε εσείς μια ζωή καταλήψεις και αναρχία. Ακομη ονειρευεσαι οτι θα βγει όχι... Το τσίρκο σου δεν βγάζει τη μερα.. Μεχρι το βραδυ θα εχει πέσει. Για να μην βλεπεις τι γινεται γυρω σου η εχεις σεντούκια η δεν παιζει σάλιο και το παίζεις καμικάζι

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ αν είχα βγάλει 500.000 Ευρώ έξω, θα σπούδαζε η κόρη μου στο Λουξεμβούγργο, θα έκανε διακοπές στις Άλπεις και θα ψήφιζα ΟΧΙ. 

 

Μετά θα ερχόταν κάποιος πανέξυπνος να κόψει χρήμα που λόγω πληθωρισμού θα έχανε αξία. Μετά τα γυρίζω πίσω τα 500.000 και τα πολλαπλασιάzω.

 

 

 

Οπότε όποιος ψηφίζει ΟΧΙ ή έχει φάει τη φόλα των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ή έχει βγάλει τα φράγκα έξω και κάνει BUSINESS.

πόσο είναι αυτοί ποσοστιαία από το κόσμο που θα ψηφίσει ΟΧΙ Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν αλλά είναι ένα ασήμαντο τμήμα  ή θέλεις να πιστέψω ότι όλος αυτός ο χαμός γίνεται αποκλειστικά για να κερδίσουν κάποιοι χρήματα Αυτοί μπορεί να το κάνουν αλλά δεν είναι κινητήριος δύναμη της ρήξης Εγώ τουλάχιστον για αυτό έχω πειστεί διότι  τα κανάλια δεν θα είχαν λυσάξει  τόσο πολύ για το ΝΑΙ 

 

Εγώ έχω κάνει μια προφητεία ότι θα έχουμε συμφωνία και τίποτα από τα τρομερά δεν θα γίνουν και στο ευρώ θα μείνουμε και θα περάσουμε αυτοί καλά και εμείς χειρότερα Τα γεγονότα πάνε ακριβώς όπως τα έγραψα ακόμα και τώρα άκουσα ότι ο Τσίπρας αποδέχτηκε μεγάλο μέρος από την βελτιωμένη πρόταση Σε ένα χρόνο και του ΝΑι και του ΟΧι θα πρέπει να βροντοφωνάξουν είμαστε χαζοί ειδικά οι μη προνομιούχοι 

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν ζήτησα καμία επιστροφή στην δραχμή ή έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα κάπου παραπάνω έχω ανεβάσει απόσπασμα από το Ευρωπαϊκό Δίκαιο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Εγώ λέω όχι στην συνέχιση της λιτότητας που έχει καταστρέψει τον παραγωγικό ιστό της χώρας, μην τα συγχέουμε

Link to comment
Share on other sites

@Gaber
 

Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, θα μπορούσε να ήταν χειρότερη, αλλά αυτή είναι. Κι αφού δεν υπάρχει ακόμα τρόπος να την αλλάξουμε, θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτή.

Αοριστολογείς Συνάδελφε και μιλάς με ήξεις αφήξεις. Προφανώς και μπορεί να είναι καλύτερη. Προφανώς και γίνεται. Ενδεχομένως και να το γνωρίζεις. Εάν μπορείς να προσαρμόσεις κόσμο ενσυνειδήτως προς ίδιον συμφέρον είσαι μάγκας κατά το κοινώς λεγόμενο. Το περίεργο είναι ότι πολλοί προσπαθούν να πείσουν κάποιους να δεχθούν ότι είναι δεδομένο ότι πρέπει να δουλεύουν για τους τραπεζίτες. Δεν έχουν π.χ. στο περιβάλλον τους ούτε έναν απλό τραπεζικό υπάλληλο από όπου να έχουν έστω ένα έμμεσο συμφέρον αν όχι άμεσο. Διαφορετικώς, δε δύναμαι να αντιληφθώ για ποιό λόγο κάποιος να υπεραμύνεται του υφισταμένου τραπεζικού συστήματος. Σίγουρα πάντως με ένα τέτοιο δίστιχο, Συνάδελφε, δεν πρόκειται να π(σ)είσεις έναν άνθρωπο που έχει ασχοληθεί κατάτι περισσότερο με τη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος ότι κατ' ανάγκη, αναπόφευκτα, αδήριτα πρέπει να είναι ουσιαστικά δούλος, ούτε και βεβαίως να τον αποτρέψεις από το να εκφράζεται. Αυτό το κάνουν ανώτεροι ιεραρχικά "εκκαθαριστές" και όταν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Τα ανωτέρω άσχετα με το δημοψήφισμα αλλά και σχετικά ενδεχομένως.

Εκτιμώ, πάντως, ότι κανένας υγιής νους είτε ψηφίζει ΝΑΙ είτε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα αυτό είτε και σε οιοδήποτε άλλο και εν γένει ένας υγιής νους ότι θα υπεραμυνόταν της τοκογλυφικής ιεραρχίας εφόσον είχε αντιληφθεί ότι πέρι τέτοιας πρόκειται. 

Edited by Antiermitianos
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.