Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;


ΙΑΣΟΝΑΣ

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;  

485 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;

    • ΝΑΙ
      215
    • ΟΧΙ
      270


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Ikare προτιμώ τον Τσίπρα που έκανε χίλια λάθη στις διαπραγματεύσεις (ίσως ακούγοντας περισσότερο από όσο έπρεπε τον Βαρουφακη και τη «λογική» ότι αν λεμέ όχι θα γίνει χαμός στις αγορές και θα γυρίσουν οι ευρωπαίοι να μας παρακαλάνε) παρά τους προδότες που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια και μας καταστρέψανε.

Τώρα επιστροφή στην πραγματικότητα του φόρου 26%, 100% προκαταβολή, τέλος επιτηδεύματος, ΕΝΦΙΑ αλληλεγγύης κλπ. Αν θέλαμε να τα αλλάξουμε αυτά θα έπρεπε όλοι οι Έλληνες να ήμασταν ενωμένοι αλλά πώς να ενωθεί ο Δ.Υ. των 2000ευρώ με τον μηχανικό των 300 ευρώ?

Και μια πληροφορία για τη τροπολογία που κατατέθηκε για τις ασφαλιστικές κατηγορίες. Έγινε προσπάθεια να καταργηθούν τα αναδρομικά αλλά θεωρείται αντισυνταγματικό διότι θεωρούνται χρέη προς το κράτος, μετά την «επικύρωση» από το ΣτΕ. Γίνεται κάποια προσπάθεια να μας δοθεί η δυνατότητα να ξεπληρώσουμε το ποσό σε 20 χρόνια (η αντίστοιχο μεγάλο χρονικό διάστημα) και η ασφαλιστική ενημερότητα να μην εξαρτάται από αυτό το ποσό.

Edited by zio7
Link to comment
Share on other sites

Ο Τσίπρας ζήτησε κάποιες αλλαγές στις προτάσεις του Γιούνκερ, πράγματα που ζητούσε εξαρχής. Αν κάποιοι του ΝΑΙ νομίζουν ότι αυτό είναι κωλοτούμπα είναι το ίδιο παραπλανημένοι με αυτούς του ΟΧΙ που νομίζανε ότι από Δευτέρα θα μετακομίζαμε στο Μονακό

Link to comment
Share on other sites

βλέπω αυτή την στιγμή  τα κοράκια με τις γραβάτες και τα κουστούμια  στο σκαι (πανεπιστημιακοί οικονομολόγοι του κεφαλαίου) να έχουν βγάλει τα όπλα τους και πυροβολούν κατά ριπάς Ανθρωπάκια του συστήματος Τους λυπάμαι Αυτό κύριοι θα είναι ο κόσμος που θα συνεχίσουν να ζουν τα παιδιά μας μετά από εμάς 

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

11539576_10153093250264403_4870023186709

 

Πολύ αέρα επαναστατικό πήραμε τώρα τα κεφάλια μέσα Το σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι εδώ ενωμένο - δυνατό 

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή όποιος το σκέφτεται λίγο μπας και ψηφίσει ΟΧΙ, είναι επαναστάτης και εσύ είσαι ο πραγματιστής, ο επιχειρηματίας, ο άνπρωπος της αγοράς ? Γιατί εγώ λέω ότι έχεις φάει σανό αμάσητο από όλα τα κανάλια και όλους αυτούς τους επιχειρηματιάρες μας που ευκαιρία ψάχνουν να αρχίσουν τα φέσια και τις απολύσεις. Και τέλος πάντων, δημοψήφισμα έχουμε για ένα πολύ σημαντικό θέμα. Τα οικονομικά καλά είναι αλλά έρχονται δεύτερα. Πολιτικό είναι το θέμα και σου λένε ότι ίσως πρέπει να φας ένα αγγούρι τώρα για να ξεφύγεις από τα μνημόνια. 

 

Αλλά ξέρω εσύ τέρυ νομίζεις θα φύγει ο Τσίπρας και θα αρχίσουν οι μεταρρυθμίσεις. Θα απολυθούν ΔΥ, θα κλείσουν άχρηστοι οργανισμοί΄. Ναι φίλε. Έτσι είναι ττο δημόσιο φτιάχτηκε μόνο του από παρθενογέννηση....και περιμένει ένα φιλελεύθερο κόμμα να το καθαρίσει από τους τεμπέληδες και τις σπατάλες. Επίσης ναι...θα πάμε σε φιλελεύθερο σύστημα που κανείς δεν θα έχει κρατήσεις υπέρ τρίτων, δεν θα υπάρχουν ελάχιστες αμοιβές....ναι όλα έτσι θα είναι. Οι δικηγόροι, οι δημοσιογράφοι, οι φαρμακοποιοί δεν θα είναι κλειστό επάγγελαμ, όποιος δουλεύει θα ζει καλά και όποιος τεμπελιάζει δεν θα βγάζει αρκετά, αξιοκρατικά. Και επίσης τα έργα και το χρήμα θα είναι ανοιχτά σε όλους, δεν θα υπάρχει το παραγοντιλίκι, οι απευθείας αναθέσεις...και τέλος πάντων ρε αδερφέ θα φύγει αυτή η βρωμοκομμουνιστική νοοτροπία της αριστεράς ρε παιδί μου, θα έρθει η ανάπτυξη.

 

Έτσι είναι τέρυ...έτσι όπως στα γράφει ο Στούπας, ο μπάμπης, ο πάσχος....και εσύ τα αναμασάς. Πες μας τώρα τέρυ ότι κάνεις και εισαγωγές και έχεις και άποψη για το χονδρεμπόριο, ξέρεις και για μετοχές και για ΕΣΠΑ και για είσαι σε όλα μέσα...και εμείς του ΟΧΙ είμαστε οι κακομοίριδες μηχανικούληδες της μιζέριας και του μεροκάματου. Για πες ρε μηχανικέ της αγοράς. Κάνε μας μάθημα για την οικονομία. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.