Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

5 Ιουλίου 2015 – το Δημοψήφισμα


Didonis

Recommended Posts

Για όποιον και όποια υποστήριξε πως αυτή η απάντηση του δημοψηφίσματος ΔΕΝ είναι ΤΑΞΙΚΗ.

Αυτό είναι το "TOP 10" του ΝΑΙ σε εκλογικά διαμερίσματα.

post-100281-0-08519700-1436136519_thumb.jpg

Edited by Ghostrider
Link to comment
Share on other sites

Ελατε ρε μη με εκνευριζετε που τους εβλεπα στο news feed του facebook μου να κανουν check in στις καφετεριες μετα την ψήφο. Οι αγωνιστές του φραπέ. Εχουν ρε δουλέψει έστω και μια μερα?

Link to comment
Share on other sites

τέτοιοι υπάρχουν σε όλες τις πλευρές...άνθρωποι που δεν δούλεψαν....χαραμοφάηδες.....τσιμπούρια...

είναι γνωστό εδώ και αιώνες...

Link to comment
Share on other sites

Ωρέ ποια θέση στο δημόσιο; Υπάρχει σήμερα κανείς που να θεωρεί ότι θα σωθούμε με διορισμούς; Ειδικά σήμερα οι διορισμοί μόνο την καταστροφή μπορούν να φέρουν· εκτός κι αν οικοδομήσουμε τον κομμουνισμό εν μία νυκτί αλλά αυτό δεν είναι καν στην ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη πάω κι ένα μικρό στοίχημα ότι το κούρεμα του χρέους θα συνοδεύεται, με κάποιον τρόπο, από καλή εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων. Δηλαδή κάτι του στυλ: σου χαρίζω αυτό το 30% αλλά διατηρώ το δικαίωμα να το διεκδικήσω εντόκως μελλοντικά εάν δεν κάνεις μεταρρυθμίσεις. Διότι εάν δεν γίνουν οι μεταρρυθμίσεις τότε οι περισσότεροι νέοι θα την έχουν κάνει και το 2040 θα λαμβάνουμε τις συντάξεις μας βάζοντας διόδια στις μετακινήσεις των ψαριών του Αιγαίου. Είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

περίληψη πλαισίου (τα επιφαινόμενα όπως το δημοψήφισμα αναλύθηκαν αρκούντως)

- Είμαστε μέρος της παγκοσμιοποίησης

- Η παγκοσμιοποίηση σημαίνει συγκέντρωση των κέντρων εξουσίας πολιτικών και οικονομικών και υποβάθμιση των τοπικών κυβερνήσεων και δραστηριοτήτων

- Η παγκοσμιοποίηση συνεπάγεται «ενωμένη» Ευρώπη που θα διαχειρίζεται υλικούς και ανθρώπινους πόρους

- Η παγκοσμιοποίηση σημαίνει την κυριαρχία των πολυεθνικών

- Χρήσιμες τάξεις για την επιβολή της παγκοσμιοποίησης είναι οι στρατοί (κομματικοί και σώματα ασφαλείας)

- Στην Ελλάδα υπάρχει μεσαία τάξη (αυτοαπασχολούμενων) που οικονομικά έχει στόχο την απόκτηση ατομικής περιουσίας και πολιτικά την τάξη και την ασφάλεια

- Στόχος της παγκοσμιοποίησης (ή της νέας φεουδαρχίας) είναι η εξαφάνιση της ατομικής περιουσίας (κινητής και ακίνητης) και η μετατροπή της μεσαίας τάξης σε εξαρτημένους από την εργασία (white collar)

- Τα «φιλοευρωπαϊκά» πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα εφαρμόζουν τις πολιτικές της παγκοσμιοποίησης (είτε στο 100% είτε στο 70%) ως προς την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης (ΕΝΦΙΑ, περιουσιολόγια, κατάργηση κοινωνικής ασφάλισης)

- Η νέα λαοπρόβλητη κυβέρνηση αφέθηκε να εκλεγεί για να αποσβέσει την αυξανόμενη αγανάκτηση και να πάρει μέτρα που αν τα έπαιρνε η προηγούμενη μπορεί να οδηγούσε είτε σε κοινωνική έκρηξη είτε σε εθνικότροπη κυβέρνηση (κάτι που δεν θέλουν οι παγκοσμιοποιητές)

- Είτε λοιπόν θα εφαρμοστεί το ενισχυμένο 70% των παλαιών μέτρων με συνέχιση της σταδιακής απομείωσης της περιουσίας της μεσαίας τάξης είτε ο σκληρός πυρήνας της παγκοσμιοποίησης θα εκμεταλλευτεί την αντίθεση με σκληρή επίθεση και καταστροφή μέρους του κεφαλαίου που ανήκει σήμερα στη μεσαία τάξη

 

..

μπορείτε να με βρίσετε εκατέρωθεν

..

ΥΓ BAS είσαι στους κερδισμένους. νέα πιτσαρία τέλος, άντε με το καλό νέα ηγεσία

..

και για να μην ξεχνιόμαστε


Link to comment
Share on other sites

http://www.capital.gr/story/2058007

 

7.7.2014 ένα χρόνο πριν, για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

 

"Η Τράπεζα Πειραιώς, στην οποία είναι συγκεντρωμένες και οι περισσότερες οφειλές ύψους 137 εκατ. ευρώ, προκρίνει τη λύση της αδρανοποίησης εργοστασίων προκειμένου να μειωθούν τα αυξημένα λειτουργικά κόστη της βιομηχανίας που σύμφωνα με την εταιρεία έχουν εκτινάξει το κόστος παραγωγής στα 900 ευρώ τον τόνο όταν οι τιμές πώλησης έχουν πέσει κάτω από τα 500 ευρώ, και να περιοριστεί η παραγωγή ζημιών. Απώτερος στόχος φαίνεται να είναι η μερική μετοχοποίηση χρεών της εταιρείας με στόχο την αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή ο οποίος θα θελήσει να μπει στην ΕΒΖ παρά τις διαδοχικές αποτυχημένες –λόγω χαμηλού τιμήματος- προσπάθειες του εκκαθαριστή να βρει ενδιαφερόμενους."

 

"Τα μεγέθη του 9μήνου της χρήσης 2013/2014 επέδρασαν καταλυτικά στις αποφάσεις των πιστωτών καθώς σε μια περίοδο μειωμένης παραγωγής και πιεσμένων τιμών, οι πωλήσεις της μητρικής ΕΒΖ μειώθηκαν 36% στα 82,3 εκατ. ευρώ, το μικτό περιθώριο ήταν αρνητικό κατά 6,34%, οι λειτουργικές ζημιές εκτινάχθηκαν στα 15,5 εκατ. ευρώ από κέρδη 5 εκατ. ευρώ, οι συνολικές υποχρεώσεις έφτασαν τα 187 εκατ. ευρώ, ενώ τα καθαρά αποτελέσματα ήταν ζημιογόνα κατά 26,1 εκατ. ευρώ."

Link to comment
Share on other sites

Ελατε ρε μη με εκνευριζετε που τους εβλεπα στο news feed του facebook μου να κανουν check in στις καφετεριες μετα την ψήφο. Οι αγωνιστές του φραπέ. Εχουν ρε δουλέψει έστω και μια μερα?

 

O ίκαρος δουλεύει εδώ και κάτι μήνες και μας έχει πρήξει. Καλύτερα να μην δουλεύουν.

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα σε όλους

 

Φίλε Τάκη…

ένα γράμμα σε συναδέλφους που επέλεξαν το Ναι

 

Την Παρασκευή 3/7 μίλησε ο λαός - Τέρμα τα μνημόνια και ο εκβιασμός

μια εμβαδομέτρηση των συγκεντρώσεων της παρασκευής

 

Είμαστε το ΟΧΙ γιατί ψάχνουμε ένα καινούργιο ΝΑΙ

Του συναδέλφου Σταύρου Σταυρίδη
 
υγ. ο πρόεδρος του ΤΕΕ δεν οφείλει να ακολουθήσει την πορεία του προέδρου του?
Edited by littledragon
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.