Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αλλαγή πινακίδας εταιρείας


basilis203

Recommended Posts

Καλησπέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω, σε περίπτωση βιομηχανικού κτιρίου, με ταμπέλα με το λογότυπο της εταιρείας στην οροφή, αν χρειαστεί αντικατάσταση της ταμπέλας, μπορεί να γίνει με 48ωρη ειδοποίηση, κάτω απο την κατηγορία "αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων χωρίς την χρήση ικριωμάτων"; 

 

Δεν είναι σε καμία λεωφόρο, σε ένα στενάκι σε εκτός σχεδίου περιοχή, αλλά με οικοδομική άδεια το κτίριο..

Link to comment
Share on other sites

Όταν λες στην οροφή, εννοείς στην πρόσοψη ψηλά;

Η διαφημιστική πινακίδα θέλει δικιά της άδεια με συγκεκριμένες προδιαγραφές από το δήμο και δεν έχει σχέση με την πολεοδομία και την οικοδομική άδεια. Αν λοιπόν έχεις μια τέτοια ταμπέλα ήδη, πιθανόν να μπήκε αυθαίρετα και έτσι αυθαίρετα θα χρειαστεί να αντικατασταθεί, εκτός αν καταφέρεις να βγάλεις άδεια από το δήμο.

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς, είναι σιδερένιες βάσεις, που πατάνε στην οροφή, αλλά φαίνεται σαν επέκταση της όψης.

Δεν βολεύει να αντικατσταθεί αυθαίρετα, γιατί θα επιδοτηθεί απο ΕΣΠΑ και ζητάνε τις εγκρίσεις συνήθως. Ο "αυθαιρετούχος" που την έβαλε ήταν προηγούμενος ιδιοκτήτης.

Οπότε να ψάξω μέσω δήμου τι ζητάνε και ΑΝ μπορεί να τοποθετηθεί..;

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό να κάνεις, αλλά χλωμό να μπορείς επί του δώματος να έχεις τέτοια πινακίδα. Κάνε μια αναζήτηση για πινακίδα και στο φόρουμ, έχει ένα - δυο θέματα σχετικά. ΑΝ θυμάμαι καλά πρέπει επί της πρόσοψης του κτιρίου να αναρτάται η πινακίδα και να είναι παράλληλη με τον δρόμο (άρα π.χ. δε γίνεται αν έχεις δομήσει μη παράλληλα με το δρόμο) και να έχει συγκεκριμένες διαστάσεις (που συχνά δε βολεύουν). Το 99% των πινακίδων γύρω μας είναι παράνομες.

Edited by Meremeti
Link to comment
Share on other sites

Θα επικοινωνήσω με συμβούλιο αρχιτεκτονικής του δήμου.. Είναι σίγουρα παράνομη η υπάρχουσα, οπότε θα τον συμβουλέψω να την κατεβάσει για φωτογραφίες που ίσως χρειαστούν και αν μπορεί να τοποθετηθεί νόμιμα η καινούργια, ελπίζω να με κατατοπίσουν απο το συμβούλιο..αλλιώς ξεχνάει το ΕΣΠΑ, τοποθετεί παράνομα και την δικιά του και όλα κυλάνε "κανονικά"..

 

Θα ανεβάσω σαν απάντηση όποια λύση βρω για πληροφορίες για τους επόμενους..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.