Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Οικολογική αρχιτεκτονική


Recommended Posts

είναι ένα γνωστό θέμα και λίγο ξεχασμένο από κάποιους παπούδες μας. Να όμως που οι ανάγκες ξαναπαρουσιάζονται και οι λόγοι έχουν γίνει πιο επιτακτικοί, από ποτέ.

Ακόμα λίγα καλά λόγια, από μια εκλεκτή Συνάδελφο που σας βάζει στο κλίμα και οφείλουμε, όλοι σήμερα να κατανοήσουμε τους λόγους που κάνουν επιτακτική την οικολογική αρχιτεκτονική.

Οι λόγοι, δεν είναι μόνο η παλιά γνώση που κατείχαν οι παπούδες, εμπλουτισμένη με τις δομές της νέας έρευνας, τα υλικά ...

ακόμα οι λόγοι είναι οτι σήμερα - που αργότερα δεν θα απασχολεί - επιβαρυνόμαστε με κάποια πρόστιμα, εξαιτίας των ρύπων που εκπέμπουν τα κτίρια μας.

Η οικοδομική απασχόληση και η δραστηριότητα σήμερα, θα έπρεπε να είχε να κάνει με το "πως κάνω λιγότερο ενεργοβόρα κλιματικά τα κτίρια" και "πως μετατρέπω τα υπάρχοντα, ώστε να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια".

Είτε προσωπικοί, "για ίδιο όφελος", είτε προσωπικοί "για τους πελάτες μας". Ακόμα πρέπει να κατανοήσουμε, ότι παρά την μείωση της οικοδομικής δραστηριότητας, οι άνθρωποι έχουν ακόμα ανάγκη, να κάνουν τα κτίρια τους λιγότερο ενεργοβόρα "για οικονομία" και μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος γιατί το οφείλουν στον εαυτό τους και στα παιδιά τους.

http://motherearth.gr/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=20&Itemid=54

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.