Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έντυπο Συγκεντρωτικής Κατάστασης Πελατών-Προμηθευτών (Δ1) Έτος Αναφοράς: 2014+Μ.Υ.Φ.


Recommended Posts

  1. Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς είναι η εφαρμόγη που φαίνεται στο taxis (Έντυπο Συγκεντρωτικής Κατάστασης Πελατών-Προμηθευτών (Δ1) 2014). Αυτό δεν καταργήθηκε με τις Μ.Υ.Φ.?Μου εμφανίζει ότι δεν υποβλήθηκε δήλωση και δεν είναι δυνατη η εκπρόθεσμη υπόβολή.

Στις Μ.Υ.Φ. ΠΟΥ υπέβαλα το 2014 μου βγάζει το συμβολο θαυμαστικό ότι υπάρχει απόκλιση.Απ' ότι καταλαβαίνω ο αντισυμβαλλόμενος δεν έχει υπόβάλει ακόμα ΜΥΦ και γι'αυτό φαίνεται η απόκλιση?Μέχρι ΄πότε μπόρεί να υπόβάλλει ο αντισυμβαλόμενος ΜΥΦ για το 2014(ισχύει 30/09/2015?). Φαίνεται κάπου πόση είναι η απόκλιση και πρέπει να κάνω κάτι.?

Edited by a.k.topo
Link to comment
Share on other sites

1. Ισχύει όπως λες η ΜΥΦ. Δεν υποβάλλουμε πλεόν το Δ1.

 

2. Με την ΠΟΛ.1053/ 27.2.2015, ειδικά για το ημερολογιακό έτος 2014, οι καταστάσεις υποβάλλονται μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Σύμφωνα με την ΠΟΛ.1092/17.4.2015, ειδικά, οι καταστάσεις του πρώτου, δεύτερου και τρίτου τριμήνου του ημερολογιακού έτους 2015, υποβάλλονται μέχρι και την 30ή Νοεμβρίου 2015.

 
Στις αποκλίσεις εσόδων (Έσοδα που δηλώθηκαν) στο πάνω μέρος της οθόνης παρουσιάζονται τα έσοδα που δηλώθηκαν από τον υπόχρεο αλλά δεν έχουν δηλωθεί ως έξοδα από τον αντισυμβαλλόμενο.
Στο κάτω μέρος τις οθόνης παρουσιάζονται τα έσοδα που δεν έχουν δηλωθεί από τον υπόχρεο, ενώ κάποια άλλη επιχείρηση τα έχει δηλώσει ως έξοδα (Έσοδα που δεν δηλώθηκαν).
 
 
Στις αποκλίσεις εξόδων στο πάνω μέρος της οθόνης (έξοδα που δηλώθηκαν) παρουσιάζονται τα έξοδα που δηλώθηκαν από τον υπόχρεο αλλά δεν έχουν δηλωθεί ως έσοδα από την επιχείρηση / επιτηδευματία που εξέδωσε τα σχετικά παραστατικά.
Στο κάτω μέρος της οθόνης παρουσιάζονται τα έξοδα που δεν έχουν δηλωθεί από τον υπόχρεο (Έξοδα που δεν δηλώθηκαν), ενώ η επιχείρηση / επιτηδευματίας τα έχει δηλώσει ως έσοδα.
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Για τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2015 ισχύει ακόμα η 30η Νοεμβρίου;

 

ΥΓ: Υπήρχε ένα topic ειδικά για τις συγκεντρωτικές αλλά δεν το βρίσκω πλέον.

Link to comment
Share on other sites

Για τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2015 ισχύει ακόμα η 30η Νοεμβρίου;  OXI       30-09-2016  

 

ΥΓ: Υπήρχε ένα topic ειδικά για τις συγκεντρωτικές αλλά δεν το βρίσκω πλέον.

Link to comment
Share on other sites

όντως εκείνο το thread για την πελατών - προμηθευτών τι απέγινε? είχε τίτλο 'Συγκεντρωτική κατάσταση πελατών - προμηθευτών' και όταν πατάω στο link πλέον μου βγάζει 'Sorry, we couldn't find that'  :shock:

Edited by Roy_Hobbs
Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς. Ρώτησα σχετικά Moderator χωρίς απάντηση. Και το θέμα είχε πολλές χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες πώς συμπληρώνουμε τις καταστάσεις...

Link to comment
Share on other sites

Να διορθώσω τον αγαπητό georgegaleos πως στην καρτέλα των αποκλίσεων στο επάνω μέρος δείχνει όλα τα παραστατικά που έχουμε δηλώσει και έχει κόκκινο τριγωνάκι όταν υπάρχει ασυμφωνία με τον αντισυμβαλλόμενο.

 

post-53519-0-16727600-1448542949_thumb.jpg

 

Να δω πότε θα μου τα διορθώσουν για να μην έχω αποκλίσεις...

 

Αν δεν τα διορθώσουν τι γίνεται????

Edited by Faethon11
Link to comment
Share on other sites

@voxson

πέπλο μυστηρίου καλύπτει το χαμένο thread  :shock:

 

@faethon

κι εμένα σε πολλά έσοδα και έξοδα υπάρχει απόκλιση, τι γίνεται τώρα? υπάρχουν βέβαια ακόμα 5 ημέρες μέχρι την προθεσμία

 

edit: είδα και το άλλο τιμολόγιο που έχω κόψει το Μάιο και το έχω δηλώσει στα τιμολόγια και στις συγκεντρωτικές του Μαίου, μου βγαίνει σαν απόκλιση ότι δεν το δήλωσα τον Ιούνιο  :shock:

Edited by Roy_Hobbs
Link to comment
Share on other sites

Εγώ τους ενημέρωσα τηλεφωνικά, ένας ανταποκρίθηκε και διέγραψε το τιμ. που είχε βάλει στα έσοδά του και που δεν το είχα πάρει εγώ. (λάθος ΑΦΜ με ειπε) αλλά οι υπόλοιποι....... αναμονή.....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.