Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Έρχονται αλλαγές στη νομοθεσία για φυσικό περιβάλλον, δασικούς χάρτες και αυθαίρετα


Engineer

Recommended Posts

Τρόπους για τη βελτίωση της νομοθεσίας για το φυσικό περιβάλλον και τις προστατευόμενες περιοχές αναζητά το αρμόδιο υπουργείο. Για τον λόγο αυτό συνέστησε προ ημερών (άμισθη) επιτροπή, η οποία θα πρέπει να καταλήξει σε αποτελέσματα έως το τέλος του έτους. Παράλληλα, το υπουργείο επεξεργάζεται αλλαγές στη νομοθεσία για την κατάρτιση των δασικών χαρτών αλλά και για τα αυθαίρετα.

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού, Γιάννη Τσιρώνη, η οποία δημοσιεύτηκε προχθές, η επιτροπή, που αποτελείται από υπηρεσιακούς παράγοντες και συμβούλους του αναπληρωτή υπουργού, θα υποβάλλει έως τα μέσα Σεπτεμβρίου προτάσεις για την τροποποίηση της νομοθεσίας για το εθνικό σύστημα διοίκησης και διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών και του φυσικού περιβάλλοντος.

 

Έως τα τέλη Δεκεμβρίου θα αξιολογήσει τον νόμο-πλαίσιο για το φυσικό περιβάλλον και θα προτείνει τροποποιήσεις.

 

Παράλληλα, το υπουργείο Περιβάλλοντος επεξεργάζεται τροποποιήσεις στη νομοθεσία για την κατάρτιση των δασικών χαρτών, με στόχο τη μείωση του κόστους και την απεμπλοκή του έργου. Η νομοθετική πρόταση που επεξεργάζεται το υπουργείο Περιβάλλοντος είναι σχεδόν έτοιμη, με στόχο να δοθεί σύντομα σε δημόσια διαβούλευση (μόλις οι πολιτικές συνθήκες το επιτρέψουν). Πρόταση του υπουργείου είναι οι αρμόδιες δασικές υπηρεσίες να αναλαμβάνουν πρωτίστως εκείνες την κατάρτιση, ανάρτηση, θεώρηση και κύρωση των δασικών χαρτών.

 

Τέλος, ο κ. Τσιρώνης είχε από μηνών εξαγγείλει τη συγκρότηση επιτροπής, η οποία θα επεξεργαστεί τη νομοθεσία για τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων. Ωστόσο δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

 

Πηγή: http://www.kathimeri...a-oikosysthmata

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Η χώρα αυτή κατασκευάζει περισσότερες ειδήσεις από όσες μπορούμε να χλευάσουμε. Κάθε μέρα και μία καινούργια γελοία είδηση. Σε αυτή τη χώρα παίζει τένις η Βλακεία, η Αμάθεια, η Λαμογιά και η Παράνοια και εμείς είμαστε το μπαλάκι τους. Μάθαμε για τα βαλιτσάκια της ΕΥΠ της Βαλαβάνη αλλά και τις υποκλοπές ΑΦΜ του Βαρουφάκη και του «παιδικού του φίλου» που είχε… χώσει στο ΥΠΟΙΚ με αξιοπρέπεια και λιτό βίο, μάθαμε και τα παράλληλα τραπεζικά συστήματα και η Δικαιοσύνη είναι ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ και ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΑΠΟΥΣΑ, ενώ παράλληλα το προφίλ της νέας κυβέρνησης, «είναι αριστερό και προοδευτικό» και έγινε ο Χαικάλης υπουργός.
 
Ριφιφί στο Νομισματοκοπείο
Σύλληψη Στουρνάρα.
Έκκληση προς το Κρεμλίνο για βοήθεια.
Ο Στρατός εγγύηση της εσωτερικής ασφάλειας
Έλεγχο σε θυρίδες
Hacking ΑΦΜ
Δηλαδή και  Plan Α - και Plan Β - και Plan  AFM. 

Ε, λοιπόν, τώρα το κατάλαβα…
Η μισή κυβέρνηση προετοίμαζε Grexit, κρυφά  από τον πρωθυπουργό...
Και αυτό, είναι κάτι που μειώνει  τις ευθύνες του…
Και εμείς, εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στις "ηγετικές ικανότητες" του Τσίπρα;;;
Αστειευόμαστε;;;
 
Ειλικρινά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να σωθεί η χώρα χωρίς να έχει πρώτα… καταστραφεί. "Δυστυχισμένη η χώρα που χρειάζεται ήρωες".....
 
Συνάδελφοι....ΒΑΡΕΘΗΚΑ.....
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

τι κουράγιο φίλε μου......σήμερα μέχρι και σαμποτάζ απο υπάλληλο της ΥΔΟΜ είχα....ξεφτίσανε όλα....σιχάθηκα τα πάντα...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.