Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Χρόνος έγκρισης μελέτης εφαρμογής Αναδόχου


bmw_

Recommended Posts

Καλημέρα,

 

θα ήθελα να ρωτήσω το εξής αφού σας περιγράψω εν τάχει το θέμα : υποβλήθηκε μελέτη εφαρμογής του Αύγουστο του 2013 (!) από τον Ανάδοχο σε δημόσιο έργο, το οποίο είχε οριστική μελέτη πριν τη δημοπρασία. Σε ερωτήσεις του ΚτΕ επί της μελέτης σε όλο αυτό το διάστημα, ο ανάδοχος υπέβαλλε διαυκρινήσεις. Η τελευταία ενημέρωση ήταν τον Μάιο του 2014. Φτάσαμε ΣΗΜΕΡΑ κι ακόμα δεν υπάρχει νέο περί της έγκρισης. Παρόλα αυτά το έργο εκτελούνταν με εντολή της επίβλεψης για εκτέλεση με βάση τη μελ. εφαρμογής που υποβλήθηκε.

 

Η ερώτηση είναι η εξής : Υπάρχει χρονικό όριο βάσει νόμου σύμφωνα με το οποίο η υπηρεσία όφειλε να εγκρίνει ή όχι κλπ κλπ?

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Για μελέτη εφαρμογής διευκρινίζω...όχι μελέτη πριν από έργο, που μετά έρχεται η δημοπράτησή του...μελέτη εφαρμογής ΜΕΣΟΥΣΗΣ του έργου....δεν μπορεις εσαεί να περιμένεις την Υπηρεσία να στην εγκρίνει....αυτό ρωτάω...υπάρχει κάτι σχετικό?

Link to comment
Share on other sites

Για τις διαδικασιες των μελετων εφαρμοζεται σε ολα ο Ν3316/05 ανεξαρτητα του ποτε και με τι διαδικασια αυτη υποβαλλεται (προσυμβατικα ή οχι).Για την υπερημερια του Κ.τ.Ε βλ. αρθρο 32 Ν3316/05 . Επισης κοιτα το αρθρο 19 του Ν3316/05 και την &5 αρθρο 37 Ν3316/05.Κοιτα και τα συμβατικα τευχη του εργου και της αρχικης μελετης

Edited by KF
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.