Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποθήκες στην πιλοτή


Recommended Posts

Θα ηθελα να ρωτήσω αν γίνεται να φτιάξουμε αποθήκη στον ανεκμετάλλευτο χώρο της πιλοτης της πολυκατοικιας(λόγω του οτι σε αυτόν τον χώρο υπάρχει πρόσβαση μόνο με σκαλάκια δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί ως πάρκινγκ). Δεδομένου του οτι στην πολυκατοικία δεν υπάρχει κανένας χωρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη (ούτε καν μέσα στα διαμερίσματα) υπάρχει μεγάλο πρόβλημα για όλους τους ιδιοκτήτες. Επίσης να προσθέσω οτι στην πιλοτή υπάρχει ήδη άλλος χώρος που χρησιμοποιείται για πάρκινγκ.

Edited by Αγγελικη.Ντ
Link to comment
Share on other sites

Πρωτίστως να πούμε ότι η ερώτηση είναι γενική... Οπότε η γενική απάντηση είναι ΝΑΙ και ΟΧΙ... Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να απευθυνθείτε σε μηχανικό με τα σχέδια της άδειας κλπ ή να αναλάβει να προχωρήσει αυτός σε όλες τις διαδικασίες.

Link to comment
Share on other sites

Οι πιλοτές έχουν ευεργετικές διατάξεις σε θέματα δόμησης του κτιρίου εφόσον ένα ποσοστό τους δεν έχει δομηθεί.

Οπότε για να μπορέσει να γίνει ένας κατ αρχήν έλεγχος αν έχεις δικαίωμα να δομήσεις κάτι ακόμα (πχ αποθήκη) θα πρέπει να ελεγχτούν τα εγκεκριμένα σχέδια της οικοδομικής άδειας που έχεις, σε συνδυασμό με το τι έχει κατασκευαστεί στην πράξη και μετά να ξέρεις αν μπορείς να το φτιάξεις. (οπότε έχει ένα μεγάλο δίκιο το ΝΑΙ και ΟΧΙ στο γενικό, που σας λέει ο συνάδερφος JTB)

 

Μόνος τρόπος να γνωρίζεις για αυτό, είναι να ανατεθεί σε τεχνικό γραφείο, να τους δώσετε τα σχέδια της άδειας διάγραμμα κάλυψης και κάτοψη ισόγειου να κάνει αυτοψία στο ακίνητο και μετά και να σας κατευθύνει.

 

Από γενική εμπειρία στατιστικά δεν θα έχεις υπόλοιπο να γίνει διότι στο 90% των περιπτώσεων έχουν εξαντληθεί τα όρια εκμετάλλευσης δόμησης.

Οπότε πας για το 10% κι αν.

 

 


Το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα για ιδιώτες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.