Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ενεργειακος η κατασκευαστικος;


vroum_vroum

Recommended Posts

καλησπερα σας,περασα φετος μηχανολογος μηχανικος στο απθ εχοντας  χοντρο κολλημα με τα αυτοκινητα.Κοιτωντας βεβαια τον οδηγο σπουδων και χαζευοντας τα μαθηματα εχω φαει σκαλωμα και δεν ξερω τι ειναι καλυτερο για να εμβαθυνω στο συγκεκριμενο αντικειμενο: ο ενεργειακος τομεας η ο κατασκευαστικος.Ο πρωτος ασχολειται με κινητηρες εσωτερικης καυσης ,αεροδυναμικη,αεροσκαφη κτλ ενω ο δευτερος αποτι βλεπω δεν εχει κατι συγκεκριμενο με οχηματα περα απο ενα συγκεκριμενο μαθημα προς το τελος το οποιο αφορα αποκλειστικα αυτα.Πιθανον το συγκεκριμενο θεμα που ανοιγω να ειναι αρκετα χαζο διοτι οι απαντησεις θα ερθουν με τον καιρο μεσα απο την σχολη απλα προσπαθω να διωξω την καουρα που με χει πιασει πανω στο ζητημα αυτο οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.Σας ευχαριστω

 

Link to comment
Share on other sites

θα τα δείς στην πορεία, μην αγχώνεσαι. Θα δείς και ποιά δύσκολια έχει ο κάθε τομέας στην απόκτηση του πτυχίου. Προκαταβολικά για μένα ενεργειακός, αλλά το πτυχίο είναι ίδιο και μπορεις και μετά να εξειδικευτείς.

ΥΓ= Είσαι φοιτητής μηχ-μηχ , όχι Διπλ. ΜΗχ-Μηχ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.