Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απόβαση στα νησιά από ανεξάρτητους προμηθευτές ρεύματος


Engineer

Recommended Posts

Από τη Ρόδο ξεκινάει το σπάσιμο του μονοπωλίου της ΔΕΗ στα νησιά. Το άνοιγμα της αγοράς αυτής, μετά από μακροχρόνιες συνεννοήσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, περιορίζεται στα νησιά Κρήτη και Ρόδο, τα οποία έχουν τη μεγαλύτερη κατανάλωση μεταξύ των μη διασυνδεμένων με έναρξη την 1η Σεπτεμβρίου.

 

Η πρώτη εταιρεία ανεξάρτητος προμηθευτής που κάνει «απόβαση» είναι η Volterra, μικτή εταιρεία στην οποία συμμετέχουν με ίσα ποσοστά η ιταλική Sorgenia και η ελληνική εισηγμένη J&P-ABAΞ. Η Volterra έχει παρουσία στην Ελλάδα όχι μόνο στην προμήθεια αλλά και στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ.

 

Όπως πληροφορούμαστε, η εταιρία έχει ήδη ορίσει τον εμπορικό της αντιπρόσωπο στο νησί και υπόσχεται εκπτώσεις έως και 15% επί των τιμολογίων της ΔΕΗ.

 

Ας σημειωθεί, τέλος, ότι τα δύο νησιά θεωρούνται «φιλέτο» για τους ανεξάρτητους προμηθευτές. Ο μεγάλος αριθμός ξενοδοχειακών μονάδων που διαθέτουν, σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη χρονικά σε σύγκριση με άλλες περιοχές τουριστική περίοδο, προφέρουν ευκαιρίες.

 

Το «λογαριασμό» όμως θα περιμένουμε να τον δούμε μετά το πρώτο τρίμηνο του 2016, παραμονές δηλαδή του ανοίγματος των ξενοδοχειακών μονάδων...

 

Πηγή: http://www.euro2day....omhtheftes.html

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.