Μετάβαση στο περιεχόμενο

5 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ


Engineering Intelligence

Recommended Posts

ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙA ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

 

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου σε συνεργασία με την Engineering Intelligence, προσφέρει  5 υποτροφίες (μία πλήρη και τέσσερις με έκπτωση της τάξης του 25%) για τα δίδακτρα του πρώτου έτους σπουδών στο Πρόγραμμα Αρχιτεκτονικής της Σχολής Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών. Η υποτροφία μπορεί να αξιοποιηθεί και για τα επόμενα έτη, εφόσον ο φοιτητής λάβει λίαν ικανοποιητικό μέσο όρο βαθμολογίας στο προηγούμενο έτος σπουδών του. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Αρχιτεκτονικής, μπορείτε να βρείτε ακολουθώντας το σύνδεσμο http://www.nup.ac.cy/gr/courses/bachelor-diploma-in-architecture/ .

 

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος στείλτε e-mail στο: seminars@engineering-intelligence.gr με τίτλο Υποτροφία Νεάπολις 2015, συμπεριλαμβάνοντας τα στοιχεία: ονοματεπώνυμο, σχολείο αποφοίτησης, τηλέφωνο, τόπο διαμονής και ηλεκτρονική διεύθυνση, μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2015.

 

Το Πρόγραμμα στην Αρχιτεκτονική ανταποκρίνεται στις Ευρωπαϊκές Οδηγίες 85/384/ΕΕ και 2005/36/ΕΕ και τις υποδείξεις της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων (UIA) για τις δεξιότητες που θα πρέπει να διαθέτουν οι αρχιτέκτονες, καθώς και τις συνθήκες της τοπικής αγοράς εργασίας και τους όρους ένταξης στο επάγγελμα, όπως αυτοί καθορίζονται από το Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ). Το Δίπλωμα (DipArch) είναι εγκεκριμένο απο το Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) και αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για την επαγγελματική εγγραφή στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) και στους λοιπούς επαγγελματικούς φορείς της ΕΕ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.