Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Το Office 2016 έδωσε στην κυκλοφορία η Microsoft


Engineer

Recommended Posts

Σε παγκόσμια κυκλοφορία έδωσε η Microsoft τη σουίτα εφαρμογών γραφείου, Office 2016, την τελευταία προσθήκη στην ηλεκτρονική συνδρομητική υπηρεσία Office 365.

 

Σύμφωνα με τον αμερικάνικο τεχνολογικό κολοσσό, το Office 2016 φέρνει νέες εκδόσεις desktop εφαρμογών για τα Windows, συμπεριλαμβανομένων των Word, PowerPoint, Excel, Outlook και Access και επιτρέπει στους χρήστες να συνεργαστούν και να εργαστούν από κοινού.

 

«Με αυτές τις τελευταίες καινοτομίες κάνουμε ένα ακόμη μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για το μετασχηματισμό του Office από μια εφαρμογή προσωπικής εργασίας και παραγωγικότητας σε ένα συνδεδεμένο σύνολο εφαρμογών και υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για τη σύγχρονη εργασία, τη συνεργασία και την ομαδικότητας» επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Σάτια Ναντέλα, σε δήλωση του σχετικά με την κυκλοφορία της νέας σουίτας της Microsoft.

 

Οι εφαρμογές του νέου Office 2016 είναι διαθέσιμες σε 40 γλώσσες και για τη λειτουργία τους απαιτείται λειτουργικό σύστημα Windows 7 ή νεότερη έκδοση. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι συνδρομητές της υπηρεσίας Office 365 θα μπορούν να «κατεβάσουν» τη νέα σουίτα δωρεάν, ως μέρος της συνδρομής τους.

 

Η Microsoft εγκαινίασε το πολυαναμενόμενο λειτουργικό σύστημα Windows 10 τον Ιούλιο, σχεδιασμένο να λειτουργεί σε φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές αλλά και smartphones, ως μέρος της εταιρείας να πάρει πίσω το χαμένο από τις ταμπλέτες και κινητά τηλέφωνα έδαφος.

 

Πηγή: http://www.tovima.gr...cle/?aid=739749

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.