Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πωλείται το περίφημο Hogwarts


Engineer

Recommended Posts

Αν έχετε μαγικό ραβδί ή χοντρό πορτοφόλι μπορείτε πλέον να μετακομίσετε στην υπέροχη βρετανική έπαυλη που έδωσε ζωή στο Hogwarts, την αγαπημένη σχολή μαγείας του Χάρι Πότερ.

 

Όπως αναφέρει η Independent, το Royal Connaught Park στο Bushey του Hertfordshire έχει χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα σχεδόν 400 ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, με την τραπεζαρία μία από τις πτέρυγές του να μετατρέπεται στην κεντρική σάλα του Hogwarts και τον πύργο του να μετατρέπεται στο γραφείο του Άλμπους Ντάμπλντορ.

 

Posted Image

 

Posted Image

 

Posted Image

 

 

Το επιβλητικό κτίριο μετατρέπεται σε ξεχωριστά πολυτελή διαμερίσματα, με τα 28 πρώτα να πωλούνται από 649.000 μέχρι 2,8 εκατομμύρια λίρες.

 

Η τραπεζαρία παραμένει αναλλοίωτη από τα γυρίσματα του Χάρι Πότερ και είναι ελεύθερη για χρήση από τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες.

 

Συνολικά θα δημιουργηθούν 380 διαμερίσματα οι ιδιοκτήτες των οποίων θα έχουν πρόσβαση σε γυμναστήριο και υπόγεια πισίνα.

 

Πηγή: http://www.topontiki...4ZYgtY.facebook

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Μπα οχι, το ελληνικό κράτος ψάχνει να το αγοράσει για να το παραχωρήσει δωρεάν στο κλιμάκιο της τρόικας. Το κλιμάκιο απείλησε οτι αν δεν του βρει το κράτος πολυτελέστατο ακίνητο στο εξωτερικό θα απαιτήσει νέα μέτρα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.