Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Προϋποθέσεις για χρήση συντελεστή οικογενειακής στέγης


anka

Recommended Posts

Καλημερα σε όλους. Ηθελα να ρωτησω αν βγαζοντας αδεια με οικογενειακή στέγη εκμεταλλεύοντας και τα 240 τ.μ. μπορούμε να κατασκευάσουμε και Η/Χ. Ισχύει δηλ. το 20% των 240 τ.μ. ?

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σας.Ηθελα να ρωτησω για την περίπτωση οικογενειακής στέγης αν κάποιο μέλος της οικογένειας έχει στο ονομα του ένα σπίτι (πρώτη κατοικία,όχι οικόπεδο που λέει ο κανονισμός) στη Αθήνα συγκεκριμένα (στην Αθήνα είναι και το οικόπεδο που πρόκειται να οικοδομηθεί με τον οικογενειακό συντελεστή) υπάρχει πρόβλημα στο να συμπεριληφθεί ως ένα από τα μέλη της οικογένειας?

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους. Τελικα για την οικογενειακη στέγη πρέπει όλα τα μέλη της οικογένειας να μην έχουν κάποιο άλλο σπίτι στο όνομά τους? Δεν αναφέρομαι σε οικοδομήσιμο οικόπεδο αλλά σε κατοικία. Οι Η/Χ υπολογίζονται κανονικα 20% χ 240 ? Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

ερωτηση:

αν μια τετραμελης οικογενεια μενει σε ιδιοκτητο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι επιφάνειας 80 τ.μ.,μπορει να κτίσει σε οικόπεδο στην Παιανια με τις προυποθέσεις του νομου για την οικογενιακη στέγη.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ξέρω ότι μόνο αν έχει η οικογένεια άλλο οικοδομήσιμο οικόπεδο δεν μπορεί να κάνει χρήση οικογενιακής στέγης αν ενοείς αυτό.Το ότι υπάρχει κάποιο σπίτι στο όνομα τους δεν νομίζω οτι δημιουργεί πρόβλημα.Τώρα επειδή είναι κάτοικοι εντός Αττικής δεν υπάρχει πάλι πρόβλημα.Αλλά τετραμέλής οικογένεια τι να την κάνεις?Ενοείς ότι θα υπολογίσεις και παππούδες και γιαγιάδες για να εκμεταλλευτείς δόμηση?

Link to comment
Share on other sites

nikolaras,

Καλωσήρθες στο forum.

Σε παρακαλώ να διβάσεις τους Κανόνες Συμμετοχής εδώ:

http://www.michanikos.gr/ftopic195.html

καθώς έχεις ήδη παραβιάσει δύο από αυτούς.

1) Χρησιμοποίησε την Αναζήτηση πριν κάνεις μια δημοσίευση. Το θέμα σου έχει συζητηθεί εκτενώς. Αν συνεχίζεις να έχεις κάποια απορία, πόσταρε στην ίδια θεματική ενότητα και μην ανοίγεις καινούρια.

2) Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι ορθογραφημένοι και με τόνους.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Η ύπαρξη άλλης κατοικίας θα έχει σίγουρα σημασία. Δεν μπορεί κάποιος να έχει 500 τ.μ. κατοικία και να εκδόσει άδεια με τις προυποθέσεις της οικογενειακής στέγης.Το θεμα ειναι τι σπίτι έχει και αν αυτό καλύπτει τις ανάγκες της οικογένειας (π.χ. 30 τ.μ. ανα άτομο).Εκει ρωτάω αν υπάρχει κάτι σχετικό.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους.nikolaras δεν μπορώ να σου απαντήσω και εγώ με σιγουριά.Οτι έχω διαβάσει από τη νομοθεσία ξέρω.Δεν μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση.Αν κάποιος έχει εκδόσει άδεια με οικογενειακό συντελεστή ας μας διαφωτίσει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.