Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια για "μικρές" κατασκευές


Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι. Έχω μια ερώτηση, γιατί όσο και να έψαξα δεν βρήκα άκρη. Θέλω σε σπίτι που έχω σε χωριό, να κατασκευάσω ένα μικρό τοιχείο από μπετόν, μήκους 2,8μ και ύψους 1μ, προκειμένου να κόψω κάποια νερά που κατεβαίνουν και μπαίνουν στην αυλή. Το τοιχείο στην ουσία θα κατασκευαστεί στο όριο του οικοπέδου, σαν να αποτελεί δηλαδή την περίφραξη. Επιπλέον σε πλάκα θέλω να προσθέσω στηθέα για να τοποθετήσω κιγκλίδωμα. 

Η ερώτηση λοιπόν είναι: Τι άδεια χρειάζομαι γι' αυτές τις εργασίες;;; Σκεφτόμουν πως ίσως καλυπτόμουν με την προ 48ωρών ή την μικράς κλίμακας, αλλά δεν μπορώ να τις εντάξω από ότι βλέπω σε κάποια ενότητα. Στην μικράς κλίμακας μάλιστα διευκρινίζει ότι επιτρέπονται τοιχεία μέχρι ένα μέτρο από "λιθοδομή". Άρα θεωρητικά δεν με περιλαμβάνει! Έχει πλάκα να πρέπει να βγάλω κανονική άδεια για κάτι τέτοιο! Δεν μπορώ να προχωρήσω σε εργασίες χωρίς άδεια γιατί υπάρχουν πολλοί "καλοθελητές" τριγύρω που θα βάλουν το χεράκι τους!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.