Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ραβδόμορφοι Φορείς - ΡΑΦ του Τεχνικού Οίκου Λογισμικού - ΤΟΛ


Χ Επισκέπτης 1

Recommended Posts

Γενική κοιτόστρωση μάλλον κοντά στα χριστούγεννα...

 

Πάντως το ΡΑΦ είναι περισσότερα από δυο χρόνια που λέγανε ότι θα βγει και δεν έβγαινε... Το πρώτο μου mail έχει πάνω από δύο χρόνια (ίσως το και το 2005, όταν ψαχούλευα για προγράμματα). Αν έως τα Χριστούγεννα μετράνε με τον ίδιο ρυθμό όπως και το ΡΑΦ, υπολόγιζε τουλάχιστον για τα επόμενα...

 

@Αλέξανδρος

Είσαι ένας στυγνός προδότης!!! Αστειεύομαι... Θα έχει ενδιαφέρον να λύσεις με το ΡΑΦ κτήριο που έχεις κάνει με το Strad για σύγκριση.

Μπορώ ακόμα να σου προτείνω να λύσεις αν θες (για να μάθεις και το πρόγραμμα βρε παιδί μου :)) το κτήριο που λύνουμε με τον dratsiox αυτός σε Next. Είναι το περίφημο με τα δισδιαγώνια!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 541
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εϊμαι όντως!!! Το μόνο που με στεναχωρεί είναι που ο συνάδελφος whatisthis πήγε στο ΦΕΣΠΑ και εσύ και ο Γιάννης μείνατε στο STRAD. Πάντως όπως και ο whatisthisδεν παροπλίζω ακόμα το STRAD για να σας κάνω παρέα!!!:D:D:D:D

 

Ελπίζω τώρα να μην κάνουν οι κρητικοί δύο χρόνια για την κοιτόστρωση και τα Λ!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

συνάδελφοι ,

θα ήθελα - αν γνωρίζετε- πληροφορίες για το πρόγραμμα στατικών μελετών RAF της εταιρείας technologismiki. Βρήκα το site στο ιντερνετ τυχαία και από ότι καταλαβαίνω είναι νέο πρόγραμμα. Χρησιμοποιώ το Statics και είμαι πολύ ευχαριστημένος , αλλά θα ήθελα να πάω σε ένα πιο δυνατό πρόγραμμα.

Link to comment
Share on other sites

Είναι νέο πρόγραμμα, λίγοι το έχουν προς το παρόν (με την επιδότηση φαντάζομαι θα αυξηθούν, χεχεχε!).

Link to comment
Share on other sites

Στο θέμα "Τιμές και δοκιμαστικές εκδόσεις λογισμικού Η/Υ" γράφει για το πρόγραμμα τιμή ‘ΡΑΦ = 1300 (845 για μηχανικούς κάτω 10ετίας από την λήψη πτυχίου)’ νομίζω ότι δεν ισχύει, γιατί πριν από είκοσι μέρες μου ζήτησαν 1625Ευρω συν ΦΠΑ ως νέος μηχανικός. Μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς τις παραπάνω τιμές (1300 και 845) αυτή τη στιγμή? (Ή να αλλάξουν το κόστος του προγράμματος στο αντίστοιχο θέμα που είναι τα λογισμικά)...

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα και εδώ : http://www.tol.com.gr/products/prices_main.htm

 

Τα 1300 (θ45) είναι μόνο για το βασικό πακέτο. Τα 2405 (1625) είναι για την πλήρης έκδοση με όλα τα modules. Πρακτικά τα χρειάζεσαι οπότε αυτή είναι η τιμή που σε ενδιαφέρει.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Έλαβα το παρακάτω e-mail σχετικά με τη διοργάνωση webinars:

 

Με αφορμή το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για το νέο πρόγραμμα Στατικών Μελετών Κτιρίων ΡΑΦ, ο ΤΟΛ έχει ήδη ξεκινήσει την διοργάνωση διαδικτυακών παρουσιάσεων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων (webinars)!

 

Τα διαδικτυακά σεμινάρια είναι ο νέος τρόπος παρουσίασης εφαρμογών και o πλέον σύγχρονος, αποδοτικός και απλός τρόπος επικοινωνίας. Λειτουργεί όπως και οι συμβατικές παρουσιάσεις, με τη διαφορά ότι οι συμμετέχοντες βρίσκονται ο καθένας στο δικό του χώρο! Όλοι οι χρήστες παρακολουθούν στην οθόνη τους, σε πραγματικό χρόνο την οθόνη του εισηγητή, τον οποίο ακούν και βλέπουν όπως ακριβώς και σε μια συμβατική – παραδοσιακή παρουσίαση. Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν ερωτήματα, να «δείξουν» και να σχολιάσουν πάνω στην οθόνη παρουσίασης του προγράμματος οποιοδήποτε θέμα!

 

Οι προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα παρουσιάσεις του ΡΑΦ είναι την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00 και την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009 στις 18:00. Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε σε κάποια από αυτές!

 

Μοναδική προϋπόθεση για να παρακολουθήσετε μια online παρουσίαση του ΡΑΦ, είναι να έχετε πρόσβαση στο internet και κάποιο πρόγραμμα περιήγησης (internet explorer, firefox, chrome κ.α.). Το σύστημα θα είναι διαθέσιμο από τις 17:30 για να μπορέσετε να κάνετε κάποιες απλές ρυθμίσεις ήχου και εικόνας.

 

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα παρουσιάσεων και σεμιναρίων αλλά και να εγγραφείτε (Register) για να παρακολουθήσετε κάποια από τις προγραμματισμένες παρουσιάσεις του ΡΑΦ, από τον παρακάτω σύνδεσμο:

 

http://tol.webex.com

 

Εγγραφείτε έγκαιρα, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων σε κάθε παρουσίαση, είναι περιορισμένος.

 

Είμαστε στην διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια,

 

Τεχνικός Οίκος Λογισμικού – ΤΟΛ

Καρτερού 60

71201 Ηράκλειο

Τηλ: 2810 332684

[email protected]

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.