Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ραβδόμορφοι Φορείς - ΡΑΦ του Τεχνικού Οίκου Λογισμικού - ΤΟΛ


Χ Επισκέπτης 1

Recommended Posts

  • 4 months later...
  • Απαντήσεις 543
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αναβάθμισα το ΡΑΦ με τις νέες προσθήκες και την υπομονάδα κοιτόστρωση. Η κοιτόστρωση προσοποιώνεται με ραβδομορφους φορείς και αυτόματη άκαμπτη σύνδεση του πόδα των κατακόρυφων στοιχείων με όλους τους κόμβους που περιβάλλονται στην προβολή της διατομής. Υπάρχει δυνατότητα προσθήκης ενισχυμένων δοκών και αυξημένης δυσκαμψίας αλλά και έλεγχος της διάτρησης (με προσθήκη πρόσθετου διατρητικού οπλισμού ) σύμφωνα με τον ΕN1992. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν γίνεται με πεπερασμένα, αλλά το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι κοιτόστρωση και ανωδομή επιλύονται ως ενιαίος φορέας. Η προσομοίωση είναι πλήρως αυτοματοποιημένη αφού περιγράψεις το τετραπλευρο περίγραμμα της κοιτόστρωσης που στο ΡΑΦ ονομάζεται "μακροπεριοχή" , ελατήρια, επιφάνειες επιρροής των δοκών προσομοίωσης υπολογίζονται αυτόματα.Γίνεται σύνδεση των περιμετρικών τοιχωμάτων με την κοιτόστρωση. Όλη η πλάκα κοιτόστρωσης υποκείται σε έλεγχο επάρκειας για έκαστο μέλος όπως και κάθε περιοχή ελέγχου διάτρησης με τον γωνστό τρόπο παρουσίασης ελέγχων του ΡΑΦ. Ακόμα ο τρόπος που ποροσομοιώνει το ΡΑΦ την κοιτόστρωση επιτρέπει την συνύπαρξη πεδιλοδοκών, πεδίλων και κοιτόστρωσης , σε μία θεμελίωση. Λαμβάνει υπόψη την άνωση και προσθέτει τους αντίστοιχους συνδυασμούς με βάση τον ΕΝ992 και ΕΝ1990.

 

Γενικά είναι δίκαιη η τιμή της υπομονάδας (190€) για να μπορείς να αντιμετωπίσεις τεκμηριωμένα ένα πρόβλημα συνήθους κτηρίου Ω/Σ με κοιτόστρωση.

Από την μέχρι τώρα χρήση του ΡΑΦ αλλά και την υποστήριξή τους είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος συνυπολογίζοντας πάντα ότι πρόκειται για νεο πρόγραμμα σε πολύ καλή τιμή. Το μόνο θέμα με την εταιρεία μέχρι τώρα είναι η προβληματική χρήση του ΔΙΑΣΚ για το οποιο έχω διαβεβαιωθεί ότι θα πάρω την νέα (οσονούπω) βελτιωμένη έκδοση χωρίς καμμία χρεώση.

Edited by iovo
Link to comment
Share on other sites

Αναμένουμε για το ΔΙΑΣΚ και όσο αναμένουμε έχουμε πηξει εις τας χειρωνακτικας μεθόδους.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

καλησπέρα συναδελφοι. Εχω το scadafw και σκεφτομαι να αναβαθμισω στο Scadapro ή να παρω το RAf. Πιο θα μου προτινατε απο την εμπειρια σας. Απο τα video των εταιριων μου φαινονται παρομια τα προγραμματα. Και το κοστος ειναι περιπου το ιδιο. Ειναι κανεις που τα εχει δουλεψει να μας πει...μην "πεταξουμε' τετοιες μερες τσαμπα τα ευρουλακια...Εγω απλες μελετες κανω μικρα κτιρια καμια σχεση με Dubai... Το ΔΙΑΣΚ τι ειναι?

Link to comment
Share on other sites

To ΡΑΦ εχεοι αλλη λογική σε σχέση με το Scada...

Μην τα συγκρινεις..

Το ΔΙΑΣΚ ειναι ανεξαρτητο προγραμμα που κανει αναλυση σε επιπεδο διατομης (τυχουσας)

Νομιζω οτι τμημα του ΔΙΑΣΚ υπαρχει και στο ΡΑΦ...

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

http://www.tol.com.gr/products_diask.php

 

Στο ΔΙΑΣΚ μπορείς να έχεις τυχαία διατομή και επιπλέον (αν και δεν έχει δουλέψει ποτέ σ' εμένα) μπορείς να υπολογίσεις διάγραμμα Μ-φ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.