Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ραβδόμορφοι Φορείς - ΡΑΦ του Τεχνικού Οίκου Λογισμικού - ΤΟΛ


Χ Επισκέπτης 1

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • Απαντήσεις 543
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συνάδελφοι δεν ξέρω αν το έχετε δει αλλά τρέχει μια πολύ οικονομική προσφορά για το πρόγραμμα, στο site της εταιρείας.

Ψήνομαι να το αγοράσω και σκέφτομαι να προσθέσω και τα μεταλλικά. Σε περίπτωση που το αποφασίσω θα ενημερώσω εδώ μήπως ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος συνάδελφος ώστε να τύχουμε της ευνοϊκής έκπτωσης.

Charlie το αγόρασες??Με ενδιαφέρει η πρόταση σου!

Link to comment
Share on other sites

Χρησιμοποίησα τη προσθήκη των μεταλλικών περίπου από την κυκλοφορία του πέρυσι τέτοιο καιρό.Αν θέλετε κάποια διευκρίνηση,ίσως μπορώ να βοηθήσω

Link to comment
Share on other sites

Antonis krd, το αγόρασα το πρόγραμμα αλλά μονο το σκυρόδεμα. Μέχρι στιγμής δεν πρόλαβα να "παίξω" μαζί του ιδιαίτερα. Πάντως εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος απο την τεχνική υποστήριξη !!!

 

Στάλθηκε από το ASUS_Z010DA μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

ενδιαφερεται καποιος συναδελφος για αγορα του προγραμματος αμεσα? ωστε να λαβουμε την εκπτωση 20 % μαζι?

 

Εχουν βάλει εορταστική προσφορά με πρόσθετη έκπτωση 20%. Συνεννοήσου όμως με συνάδελφο για να κερδίσεις ακόμα περισσότερα.

 

Το πρόγραμμα το έχω και γενικώς είμαι ευχαριστημένος.Κάποια πραγματάκια ωστόσο με είχαν απογοητεύσει στην ανάλυση και έλεγχο του κανονισμού του 59 (συνδυασμοί χρήστη, φορτία χιονιού κτλ).

Link to comment
Share on other sites

Σε πολυόροφα κτίρια,δεν απαιτείται πολύς πειραματισμός,ώστε να καταλήξει κάποιος στις επαρκείς διατομές? Τουλάχιστον για τους μη πολύπειρους μηχανικούς.

Η δυνατότητα να γίνεται μια επίλυση με τους ελάχιστους επαρκείς οπλισμούς δεν θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη?

Επειδή το είχα διαβάσει κάπου,τελικά πολυγωνικές πλάκες επιλύει/διαστασιολογεί?

Edited by analysis
Link to comment
Share on other sites

το να φτιάξεις μια διατομή μετά απο κάποιες μελέτες ειναι θέμα δευτερολέπτων πίστεψε με (το θέμα ειναι να την αποφασιςεις βέβαια πρώτα).Προφανώς στα πολυώροφα τρώει περισσότερο χρόνο απο ότι ένα προγράμμα οπλισης με τα Ελάχιστα επαρκή, αλλά, αν θες τη γνώμη μου έτσι και αλλιως ο Στατικός πρέπει να αφιερώσει σημαντικό ποσοστό του χρόνου του στην αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του προγράμματος. Πχ ποτε δε θα βασιστώ στα σίδερα που βγάζουν στα μπαλκόνια ένα απλό παράδειγμα.

Όποτε με αυτή τη νοοτροπία τελικά μου αρέσει κιόλας το επιπλέον παιδεμα γιατί στην ουσία πρώτα φτιάχνω ξυλοττπους κ μετά ελέγχω τις επιλογές μου.

Και εννοείται προσωπικώς στα μπετά δεν αρκούμαι σα λόγους εξάντλησης τύπου 0,90 αλλά σε μικροτερους πάντα, γιατί πολλά περισσότερα πράγματα έχουν αβεβαιότητες και μπορούν να πανε στραβά στην κατασκευή (σε σχέση με τα μέταλλα πχ).

Το προγράμμα πάντως σαν επιφάνεια εργασίας, σαν απόκριση μεταξύ επιλογής πχ αλλαγής διατομής, άμεσης εποπτείας άμεσου ελέγχου και εμφανισησ αποτελεσμάτων ειναι πάνω απο αυτό που το χρεώνουν.σορρυ για το γράψιμο μου απ το κινητό μιλάω)

Edited by sarcs
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.