Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Διώξτε το σατανικό ρομπότ»: «Πόλεμος» στα Τρίκαλα για το... ακέφαλο λεωφορείο!


george68

Recommended Posts

Ας προσπαθήσουμε να συμβιβάσουμε τα πράγματα για μην προκαλούν την κοινωνία, αυτό το 'σατανικό και ακέφαλο ρομπότ' ακούγεται βαρύ.

.

 1. να υπάρχει επιβλέπων οδηγός στο minibus για βλέπει αν ο κομπιούτορας και το GPS οδηγούν καλά.

 2. τα minibus να πληρώνουν εισφορές στο δήμο και στο ΤΕΒΕ.

 3. Να αντικαταστήσουν τον ηλεκτροκινητήρα με ντήζελ απο βολκσβάγκεν VW, αν μη τι άλλο έτσι αθόρυβα και μουλωχτά που κινούνται είναι επικίνδυνα και ύπουλα. Ασε που για να γεμίσουν τις μπαταρίες καίνε ένα σωρό ρεύμα.

 4. Να ενταχθούν στα σωματεία εργαζομένων του Δήμου και οι υπεύθυνοί τους να ψηφίζουν στις εκλογές.

 5. Να συμμετέχουν στις απεργίες, πορείες και μορφές πάλης της ΠΟΕ-ΟΤΑ κλπ.

 6. το εισιτήριο να είναι προαιρετικό.

 7. Αν παρόλα αυτά τα minibus εξακολουθούν να είναι εξαρτήματα του σατανά, του μνημονίου, ξένων κέντρων αποφάσεων κλπ τότε να τα δώσουν σε άλλη πόλη.

.
Αν κάποιος έχει πρoτάσεις για το πως θα κάνουμε τα Citymobil2 να ενταχθούν στην κοινωνία και τις δομές λειτουργίας του κράτους μας ας εκφραστεί για να τις συμπεριλαβουμε εδώ.

Edited by AMHxaNos
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

αυτα ειναι του Σατανα......τα εχουν προβλεψει στις προφητείες.... Να καουν στην πυρά οπως καιγαμε τις καλες εποχες του Μεσαίωνα τις Μάγισσες !

Link to comment
Share on other sites

Μου αρέσει που κάποιοι παίρνετε στα σοβαρά τα ρεπορτάζ του πρώτου Θέματος!

Εδώ θα μου πείτε πήρατε στα σοβαρά τον Λεβέντη, εδώ θα κολλήσετε;

Link to comment
Share on other sites

Πέρα από τα σχόλια περί του, έτσι κι αλλιώς de facto, αήττητου της βλακείας, νομίζω πως θα ήταν ενδιαφέροντα τα σχόλια, παρατηρήσεις, επισημάνσεις, προτάσεις, εμπειρίες, κάτι τέλος πάντων σχετικά με το θέμα, από μέλη του φόρουμ που ζουν και κινούνται στα Τρίκαλα.
Όχι σε αυτό το νήμα όμως. Υπάρχουν στα σίγουρα, τουλάχιστον τρία σχετικά με το κατ' ουσίαν θέμα που να πάρει...

Και alej, ξεκαβάλησε απ' το καλάμι του "εσείς". Της ορθολοξίας γενικά. Μα την αλήθεια, όσον αφορά την πάρτη μου δηλαδή, γιατί σαφέστατα και δεν έχω καμία εξουσιοδότηση να μιλώ εξ ονόματος κανενός άλλου, έχω σιχαθεί να το διαβάζω αυτό το "εσείς" και το "όταν εμείς σας τα λέγαμε".

Edited by panos-vicious
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

.....

 

Και alej, ξεκαβάλησε απ'το καλάμι του "εσείς". Της ορθολοξίας γενικά. Μα την αλήθεια, όσον αφορά την πάρτη μου δηλαδή, γιατί σαφέστατα και δεν έχω καμία εξουσιοδότηση να λώ εξ ονόματος κανενός άλλου, έχω σιχαθεί να το διαβάζω αυτό το "εσείς" και το "όταν εμείς σας τα λέγαμε".

 

Ένα δίκιο το 'χει ο alej. Παίρνουμε σαν βάση συζήτησης ένα ΓΤΠΚ άρθρο του γνωστού "πρώτου φλέματος" και το κάνουμε είδηση στο φόρουμ μηχανικών.

 

Στο μόνο που έχει άδικο ο alej, είναι ότι υπεύθυνοι αυτής της ανάδειξης είναι κάτι τζημεροκαμένοι, που βρίσκουν ακόμη μια ευκαιρία για "ιδεολογικές" μάχες, και για να μας δείξουν την ανωτερότητα της ιδεολογίας τους. Ο Λεβέντης δεν φταίει σε τίποτα ως προς αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Μου αρέσει που κάποιοι παίρνετε στα σοβαρά τα ρεπορτάζ του πρώτου Θέματος!

Εδώ θα μου πείτε πήρατε στα σοβαρά τον Λεβέντη, εδώ θα κολλήσετε;

 

Μια χαρά τα λέει το άρθρο... Εννοείτε δεν είναι όλα ρόδινα και υπέροχα με το πρόγραμμα αλλά δεν είδα τόσες διαμαρτυρίες π.χ για άλλα επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ και LEADER.....

 

Προφανώς κάποιοι δεν πήρανε "μέρισμα", κάποιοι ζούνε στο 1924 και κάποιοι κάνουνε φασαρία μπας και ακουστούνε εις τας Αθήνας και τους βάλουνε σε εκλόγιμες θέσεις

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

To άρθρο μιλάει για ονόματα και θέσεις που έχουν οι ομιλούντες . Αρα είναι εμπεριστατωμένο το άρθρο . Απλά είναι τόσο χάλια οι τύποι που άρχισε προσπάθεια μαζέματος του θέματος γιατί γύρισε εναντίον των προοδευτικών  :mrgreen:

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.