Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ψηφιακή υπογραφή για ηλεκτρονική υποβολή τοπογραφικών διαγραμμάτων


dsworks

Recommended Posts

Τελικά επιβεβαιώνω οτι παρέλαβα με 27.81€ (με μεταφορικά)

από AliExpress το usb token Safenet 5110 .

Δεν έχει κανένα επιπλέον τελωνείο και το πήρα μεσα σε 3.5 εβδομάδες.

Μένει να βρω χρόνο να το προγραμματίσω...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 768
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
On 10/11/2018 at 10:47 ΠΜ, annafi said:

Επειδή το αντιμετώπισα πρόσφατα σε αντίστοιχη περίπτωση γεωμετρικής μεταβολής που υπέβαλλα, εννοεί τα συνολικά περιμετρικά όρια όλων των αρχικών ΚΑΕΚ που θα επεξεργαστείς (12), να ταυτίζονται με την τελική μεταβολή των ΚΑΕΚ στην μορφή που τα δημιουργείς (24). Οι γεωμετρικές μεταβολές αφορούν μετακινήσεις ορίων μεταξύ των ΚΑΕΚ και άρα δεν αλλάζει η συνολική περίμετρος ούτε τα συνολικά τετραγωνικά μέτρα σε σχέση με τα στοιχεία του ΕΚ.

Στην περίπτωση μου αποκλείεται. Γιατί εμπλεκόμενο ΚΑΕΚ είναι αυτό της ειδικής έκτασης - δρόμος που προφανώς δεν την έχω ολόκληρη, σαν κλειστό πολύγωνο στο Τοπογραφικό.

Ωχ, προβλέπω ότι θα κολλήσω όταν θα χρειαστεί να το ανεβάσω. 

Όσο για το email, 1-2 φορές που είχα προσπαθήσει να στείλω, μου είχε έρθει μήνυμα ότι το inbox  τους ήταν γεμάτο και δεν μπορούσε να παραδοθεί τίποτα.
Ελπίζω να το άδειασαν από τότε.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι καλησπέρα

Στην πρώτη μου προσπάθεια για κατέβασμα πιστοποιητικών από ermis και ενω ακολούθησα ευλαβικά τη διαδικασία που περιγράφει ο ΑΠΕΔ, χειροκίνητες ρυθμίσεις, λαμβάνω το παρακάτω σφάλμα.

PsifiakoPistopoihtiko.jpg.bbc0bf5fa323b00d5a03a5dc246aee40.jpg

Δούλεψα σε Win 7x64, IE 10 με token Gemalto 840. Παρατηρώ οτι στο ermis εμφανίζονται και τα δυο πιστοποιητικά, στο USB token όμως βλέπω μόνον το ένα καθώς και ενα orfan object, ενα πιστοποιητικό μόνον βλέπω και στον ΙΕ.

Να υποθέσω οτι το πρόβλημα το δημιούργησαν οι server του ermis, ή μπορει να φταίει και κάτι άλλο? 

Θα πρέπει όπως διάβασα παραπάνω να διαγράψω τα πιστοποιητικά απο ermis, ΙΕ και token, να υποβάλω ξανά ηλεκτρονικό αίτημα, ΚΕΠ και ξανά την διαδικασία εγκατάστασης πιστοποιητικών?

Edited by Gmilt
Link to comment
Share on other sites

Δες αρχικά αυτό (κυρίως προς το τέλος του)

και μετά εδώ και κάποια άλλη απάντηση συναδέλφου.

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,

στη σελίδα του κτηματολογίου μου βγάζει το σφάλμα DXF / ZIP: Σφάλμα στην ψηφιακή υπογραφή - Μη αποδεκτός τύπος αρχείου έλεγχου πιστοποιητικού. Το διανυσματικό αρχείο το έχω ανεβάσει κανονικά και πριν 2 μέρες ανέβασα και το zip αρχείο και το πήρε το σύστημα αλλά έπρεπε να κάνω διόρθωση στα layers και τώρα που πατάω αντικατάσταση αρχείου μου βγάζει αυτό το σφάλμα. Στο τεε έχω ανεβάσει το πιστοποιητικό αλλά κάπου εδώ διάβασα ότι πρέπει να ανεβάσουμε 2 πιστοποιητικά. Τι ακριβώς μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, μία βοήθεια παρακαλώ!

Προσπαθώ να βάλω ψηφιακή υπογραφή σε pdf και μου ζητάει ''digital signature pin''. Ποιο είναι αυτό το pin? έβαλα αυτό που είχα για το usb token αλλά μου λέει ότι είναι λάθος. Που μπορώ να το βρω? Υπάρχει κάπου αποθηκευμένο?

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,και εμένα το ίδιο μου βγάζει.Δηλαδή έχω ανεβάσει το τοπογραφικό-pdf με ψηψιακή υπογραφή και το δέχεται ,αλλά κατά την φόρτωση του zip(dxf  και pdf με hashcode) μου βγάζει

 DXF / ZIP: Σφάλμα στην ψηφιακή υπογραφή - Μη αποδεκτός τύπος αρχείου έλεγχου πιστοποιητικο.

Και το θέμα είναι πως τώρα δεν ξέρω τι απ`ολα μπορεί να φταίει ,μιας και πατώντας μετά και στον έλεγχο του dxf μου βγάζει πως δεν είναι δυνατή η φόρτωση του διαγράμματος.Δηλαδη αν έχω θέμα στο πιστοποιητικό ή στο dxf  ,η σε κάποια παραμετροποίηση....

Link to comment
Share on other sites

Για την έκδοση των πιστοποιητικών (ΙΕ 8-9-10), θα ήταν καλύτερα να είχε ειπωθεί εξαρχής, ότι η διαδικασία, με Windows μέχρι και Vista, είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί (δεν θα γίνει ποτέ το login στο ΕΡΜΗΣ μέσω taxisnet, λόγω TLS 1.2). Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι να ψάξει εξαρχής για PC με τον συνδυασμό Windows 7 - IE10.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.