Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εκλογές Τοπογράφων την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015


Recommended Posts

Συνάδελφοι , οι εκλογές του ΠΣΔΑΤΜ που είχαν αναβληθεί τον Ιούλιο λόγω του δημοψηφίσματος, πραγματοποιούνται αύριο Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.
 
Παραθέτω την ανακοίνωση του Συλλόγου :
 

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθούν τελικά στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες 43 πόλεις της χώρας οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. οι οποίες είχαν αναβληθεί από την 1 Ιουλίου.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν στα κατά τόπους Περιφερειακά – Τοπικά Τμήματα και Συλλόγους Α.Τ.Μ. οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των Διοικητικών τους Συμβουλίων.

Στην Αθήνα οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 10:00 έως τις 21:00 και θα λάβουν χώρα στο Λαμπαδάριο κτίριο της Σχολής των Α.Τ.Μ. στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Στη Θεσσαλονίκη οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 10:00 έως τις 21:00 και θα λάβουν χώρα στο κτίριο του Περιφερειακού Τμήματος του Τ.Ε.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας.

Για τις υπόλοιπες 42 πόλεις μπορείτε να δείτε τη διάρκεια της ψηφοφορίας στον πίνακα που ακολουθεί.Σε κάθε περίπτωση το καταληκτικό ωράριο για το σύνολο των διαδικασιών είναι 21:00.

Κάθε συνάδελφος μπορεί να ψηφίσει για τις αρχαιρεσίες του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. σε οποιοδήποτε ανά την Ελλάδα εκλογικό τμήμα, ενώ στις αρχαιρεσίες των Περιφερειακών – Τοπικών Τμημάτων & Συλλόγων συμμετέχουν μόνο οι συνάδελφοι που δραστηριοποιούνται στις περιοχές ευθύνης τους και είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του αντίστοιχου Περιφερειακού Τμήματος του Τ.Ε.Ε.

Οι συνάδελφοι που εδράζονται σε Περιφερειακές Ενότητες όπου δεν υπάρχει εκλογικό τμήμα μπορούν να ψηφίσουν μόνο για τις αρχαιρεσίες του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. στην κοντινότερη σε αυτούς πόλη ή σε οιαδήποτε άλλη επιθυμούν.

Στην ψηφοφορία συμμετέχουν οι συνάδελφοι Α.Τ.Μ. (τακτικά & ομότιμα μέλη Τ.Ε.Ε.) που είναι οικονομικά τακτοποιημένοι. Η συνδρομή μπορεί να πληρωθεί ταυτοχρόνως με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος και ανέρχεται στο ποσό των 10,00€  για όλους τους συναδέλφους πλην αυτών που δεν έχουν συμπληρώσει πενταετία από την κτήση του διπλώματος, οπότε καταβάλουν 5,00€

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος οι συνάδελφοι θα πρέπει να προσκομίζουν αστυνομική ταυτότητα ή οιοδήποτε άλλο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητα τους.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (ωράρια, διευθύνσεις χώρων, κ.α.) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2103301045 (καθημερινές από 10:00 έως 14:00), ΑΠΟ ΤΟ SITEΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (www.psdatm.gr) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ – ΤΟΠΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.

Αναλυτικότερα οι εκλογές θα διεξαχθούν στις εξής πόλεις:

 

Α.pdf

 

Στα επισυναπτόμενα αρχεία μπορείτε να δείτε τα ψηφοδέλτια των οκτώ παρατάξεων που συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες του ΠΣΔΑΤΜ και είναι:

1. ΔΗ.ΣΥ.Α.Τ.Μ. (ΔΗμοκρατική ΣΥμπαράταξη Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών)Στα επισυναπτόμενα αρχεία μπορείτε να δείτε τα ψηφοδέλτια των οκτώ παρατάξεων που συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες του ΠΣΔΑΤΜ και είναι:

2. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΚΜ – ΔΑΠ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ

3. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ)

4. ΕΝΟΤΗΤΑ

5. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ

6. ΕΝΕΡΓΟΙ ΑΓΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

7. ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ

8. ΕΛ.Ε.Μ. (ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ)

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Κατέβασμα συνημμένων:

·         SYSPEIROSH_1.pdf

·         PANEPISTHMONIKH_1.pdf

·         ENERGOI_1.pdf

·         ELEM_1.pdf

·         DHSYATM_1.pdf

·         ENOMENOI_1.pdf

·         ENOTHTA_1.pdf

Login to post comments

 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.