Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιλογή διπλόσυχνου Gps


Recommended Posts

Μόνο Swiss βλέπω και πουθενά China

Αν μη τι άλλο η εμπιστοσύνη χάνεται αν αποκρύπτεται η πραγματική καταγωγή του

 

μιλάω για τη μητρική Leica

τα παιδιά από τη Metrica το προωθούν πολύ σωστά

δεν αποκρύπτουν σε καμία περίπτωση την καταγωγή του

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 711
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κύριοι χαίρομαι που συνεχίζεται η κουβέντα.

Πριν απαντήσω θα ήθελα (καλοπροαίρετα) να κάνω μία μικρή παρατήρηση.

Μη θεωρείτε a priori πως όλοι θέλουν να σας κοροϊδέψουν. Δεν είναι πάντα έτσι (ούτε πάντα αλλιώς :???:) , αν και μερικές φορές η αλήθεια αποκρύπτεται εντέχνως. Υπάρχουν και τίμιες εταιρίες.

Στο θέμα μας τώρα.

Σχετικά με τα λογισμικά. Επειδή τυχαίνει να έχω δουλέψει με τα περισσότερα, σας λέω πως υπάρχουν αξιόλογα (χωρίς αμφιβολία) λογισμικά πεδίου που σαφώς και κάνουν τη δουλειά τους. Το Carlson και το FieldGenius είναι σίγουρα μέσα σε αυτά. Όλα έχουν τα υπέρ και τα κατά τους.

Όταν όμως μιλάμε για σύστημα GNSS, αν θέλετε με πιστεύετε, συνήθως είναι καλύτερο το λογισμικό να είναι του ίδιου κατασκευαστή. Αυτό ισχύει για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως γιατί εκμεταλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες του hardware. Το έχω ξαναγράψει αλλά δεν πειράζει. Δεν έχει νόημα να αναζητούμε universal λογισμικό με τη λογική πως θα το χρησιμοποιήσουμε όταν αλλάξουμε δέκτη.

Κάθε πόσο αλλάζουμε δέκτη;

Ας πούμε κάθε 5 χρόνια. Σε 5 χρόνια λοιπόν ότι λογισμικό και αν έχουμε αγοράσει θα χρειαστεί να το ξαναγοράσουμε γιατί θα έχουν βγει νέοι δέκτες, με νέες δυνατότητες και λογισμικό θα έχει αλλάξει 3 εκδόσεις, οι οποίες φυσικά δεν είναι δωρεάν. Με τα λογισμικά του ίδιου κατασκευαστή (και τουλάχιστον της Leica που γνωρίζω πολύ καλά) το λογισμικό αναβαθμίζεται χωρίς να απαξιώνεται και υποστηρίζει όλους τους νέους δέκτες (της ίδιας εταιρίας) αλλά και τις νέες τεχνολογίες. και μπλα, μπλα, μπλα να μην σας ζαλίζω παραπάνω.

Σχετικά με την Prexiso, όπως άλλωστε και με άλλες εταιρίες που υποστηρίζουν πως είναι π.χ. Ιταλικές, αυτό που ισχύει είναι πως όντως έχουν έδρα στη χώρα που αναφέρουν. Η Prexiso στην Ελβετία, η Stonex στην Ιταλία και τα λοιπά, και τα λοιπά...

Η κατασκευή των δεκτών όμως γίνεται συνήθως αλλού. Αυτό όμως (αν εξαιρέσουμε κάποια κενά της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας) είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται στο προϊόν.

 

Μπορεί να σας κούρασα, αλλά ελπίζω να βοήθησα λίγο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Eχει κάποιος γνώμη για το Horizon Kronos 200. Ειναι αντιστοιχο απο πλευρας πλακετας με το R8 και το stonex S9 και αρκετα καλυτερη τιμή

Edited by Stavrakas
Link to comment
Share on other sites

Αυτό ****** εννοείς?

 

 

Αφαιρέθηκε ο σύνδεσμος προς e-shop ως διαφήμιση. Τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε απο το έντυπο του επίσημου site

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής

Gousgounis

Edited by Gousgounis
Link to comment
Share on other sites

....Στην τιμή περιλαμβάνεται ο δέκτης, λογισμικό πεδίου και γραφείου Horizon, ο παρελκόμενος εξοπλισμός (στυλεός, PDA holder) το χειριστήριο πεδίου GI-Set καθώς και δωρεάν δοκιμαστική σύνδεση στο δίκτυο σταθμών αναφοράς.... :shock:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.