Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κίνα: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα του Κόσμου


Engineer

Recommended Posts

Η κρεμαστή γέφυρα στην Κίνα, έγινε η δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο καθώς ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα την ημέρα των Χριστουγέννων.

 

Η γέφυρα, η οποία κοστίζει 158 εκατομμύρια λίρες και χρειάστηκε δύο χρόνια για να κατασκευαστεί, θα έχει 406 μέτρα ύψος. Έχει χτιστεί σε βραχώδες έδαφος για τη βελτίωση των μεταφορικών συνδέσεων μεταξύ της επαρχιακής πρωτεύουσας της Γκουιγιάνγκ και των γειτονικών νομών.

 

Αυτό θα μειώσει την απόσταση από από την πόλη Weng'an προς την Γκουιγιάνγκ από περίπου 100 μίλια σε 23 μίλια, σύμφωνα με τον υπεύθυνο, Gao Heng. Η μόνη ψηλότερη γέφυρα θα είναι η γέφυρα του ποταμού Sidu, επίσης στην Κίνα, στην Badong, Χουμπέι, η οποία έχει ύψος 496 μέτρα.

 

Μια άλλη σημαντική κινεζική γέφυρα υπό κατασκευή είναι αυτή στη Μπαοσάν, Γιουνάν, η οποία θα είναι 2,470 μέτρα, όταν θα έχει ολοκληρωθεί το επόμενο έτος. Η παγκοσμίου φήμης γέφυρα Golden Gate στο Σαν Φρανσίσκο, στην Καλιφόρνια, έχει 227 μέτρα ύψος και έχει έκταση 1.280 μ.

 

Πηγή: http://www.ypodomes....

 

Posted Image

 

Posted Image

 

Posted Image

 

Posted Image

 

Click here to view the είδηση

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.