Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εγκατάσταση συστημάτων POS σε μηχανικούς


Recommended Posts

Και εγώ προς τα εκεί έχω καταλήξει.  Ο κουνιάδος μου για το μαγαζί του με καφέ ,  πήρε το ασύρματο 200 ευρώ και κάτι ψιλά που δεν θυμάμαι μου είπε και 99 + ΦΠΑ το με καλώδιο που μάλλον είναι αυτό που περιγράφει ο συνάδελφος Περίμενα λίγες μέρες να δω τις φορολογικές μου υποχρεώσεις (μην δω κανένα τρελό ποσό φόρου που ευτυχώς δεν είδα )  και να δω τι θα γίνει με τα POS Θα περιμένω μέχρι την δευτέρα και μετά θα παω να το πάρω 

Ετήσια συνδρομή έχει?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους ! Επειδή δε βρήκα αντίστοιχο : Αυτοί που δουλεύουν με μπλοκάκι με έναν εργοδότη υποχρεώουνται να έχουν POS?

Link to comment
Share on other sites

τελικά όσοι βάλαμε vivawallet χωρίς μηχανάκι Pos είμαστε καλυμμένοι σε έλεγχο?  ( ή θα την φάμε?). το έχει ψάξει κανείς αναλυτικά ή έχει ρωτήσει λογιστή ή δικηγόρο? (δεν ξερω ποιος είναι πιο αρμόδιος).

Link to comment
Share on other sites

@tzitzikas είχα απάντηση από viva για ακριβώς ίδιο ερώτημα.

"

Καλησπέρα σας

 

Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η σελίδα του FreePOS.gr είναι προς το παρόν μόνο στα ελληνικά.

 

Για οποιοδήποτε έλεγχο, θα πρέπει να δείξετε τους όρους χρήσης της υπηρεσίας τόσο του FreePOS.gr όσο και του Vivawallet.com καθώς δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα για να βάλετε την υπογραφή σας, ωστόσο αποδεχόμενος τους όρους χρήσης τόσο κατά τη χρέωση της κάρτας του πελάτη στο FreePOS.gr όσο και κατά τη δημιουργία του VivaWallet λογαριασμού σας, είναι σαν να έχετε υπογράψει σύμβαση.

 

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και την ειδική σήμανση και να την έχετε αναρτημένη σε κάποιο εμφανές σημείο του γραφείου σας."

Link to comment
Share on other sites

Όπως τα λες η Πειραιώς στην επιλογή αγοράς του μηχανήματος έχει μηδενική συνδρομη(καλά βέβαια στα ψιλά σίγουρα κάτι θα γράφουν ότι η σύμβαση ειναι ανοιχτή σε αναπροσαρμογές κλπ κλπ !)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν σκοπεύω να το πάρω μόνο για τυπικούς λόγους.  Θα το χρησιμοποιήσω Επομένως αν του κάνω χρήση εκεί λαμβάνει ένα ποσοστό η τράπεζα αλλά συνδρομή δεν έχει . Υπάρχουν κατά καιρούς πελάτες μου που θα τους βόλευε να πληρώσουν με κάρτα Είμαι και σε περιοχή που αναπτύσσεται έντονα τουριστικά Δεν ξέρω αν στο μέλλον αναπτύξω και άλλες δραστηριότητες αν μπορώ και εκεί να το χρησιμοποιώ  πχ για τουριστική επιπλωμένη κατοικία Αλλά γιατί να μην μπορώ ? 

Link to comment
Share on other sites

To internetικό παραμένει λογική λύση. Αν κάποιος έχει μικρό τζίρο και σχεδόν ποτέ δεν του δίνεται από πελάτη κάρτα, η εξάντληση του δωρεάν μπορεί να πάρει χρόνια. Παραμένει ότι εκείνο που θα φοβηθούν πολλοί είναι ότι έλεγχος μπορεί να το θεωρήσει αέρα.

 

Αλλά εάν έχεις ελέγχους πολλούς μάλλον έχεις και μεγάλους τζίρους οπότε δε σε συμφέρει καν. Μια απλή πράξη δείχνει ότι μόλις από τα 200 με 250 ευρώ τζίρο από κάρτα σε συμφέρει να πάρεις μηχάνημα.

 

Ότι πληρώνεις παίρνεις.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν το αγορασουμε (ή μισθώσουμε) μεχρι την 27.7.17 και δεν μας γινει καποια καταγγελια, σε ενδεχομενο μεταγενεστερο ελεγχο θα κοιταξει ο ελεγκτης της ημερομηνια αγορας του POS για να δει αν η αποκτηση του ηταν εμπροθεσμη ή οχι?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.