Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Διαγωνισμός για την αποκατάσταση διατηρητέου κτιρίου στο 99ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών


Engineer

Recommended Posts

Η Ανώνυμη Εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Αποκατάσταση διατηρητέου κτιρίου στο 99ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών - Οικοδομικές εργασίες & Η/Μ εγκαταστάσεις» με συνολική δαπάνη προϋπολογισμού μελέτης με ΓΕ+ΟΕ και απρόβλεπτα, αναθεώρηση και Φ.Π.Α. «2.450.000,00 ».

 

Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών:

 

α) κατηγορία Οικοδομικά, με προϋπολογισμό «1.750.530,00 », (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα) β) κατηγορία Η/Μ, με προϋπολογισμό «195.500,00 », (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα).

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π) από τα Γραφεία της εταιρίας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. - Τμήμα Τευχών, Διαγωνισμών & Συμβάσεων (Φαβιέρου 30, ημιόροφος) κατά τις ώρες 09.00 μέχρι 13.30, εφόσον ζητηθούν μέχρι την προηγούμενη του Διαγωνισμού Πέμπτη. Για την παραλαβή των τευχών οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν τριάντα (30) με Φ.Π.Α.

 

Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από την Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων υπόδειγμα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-5272445, FAX επικοινωνίας 210-5272204 αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία Κα Κομιώτη Γεωργία.

 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την «02 Φεβρουαρίου 2016» ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π. μ. (ώρα λήξης επίδοσης των προσφορών), στα Γραφεία της εταιρίας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. στην Αθήνα, οδός Φαβιέρου, αριθ. 30.

 

Το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με ελεύθερη συμπλήρωση τιμολογίου για το μέρος των εργασιών (οικοδομικά-Η/Μ) που αποτιμώνται με κατ' αποκοπή τιμήματα (αρθρ. 7 του Ν. 3669/08).

 

Πηγή: http://www.buildnet....213&artid=17581

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Ο λόγος που αναρτήθηκε ως ανακοίνωση ο εν λόγω διαγωνισμός είναι ότι οι διαγωνισμοί είναι πλέον σπάνιοι και αποτελούν είδηση;

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.