Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Και την επόμενη εβδομάδα απέχουν οι διπλωματούχοι μηχανικοί


Engineer

Recommended Posts

Συνεχίζουν και την επόμενη εβδομάδα, από τις 8 έως και τις 12 Φεβρουαρίου, οι διπλωματούχοι μηχανικοί την απεργία-αποχή τους από τη συμμετοχή τους σε τεχνικά συμβούλια έργων και μελετών, καθώς και από το σύνολο των επιτροπών με τεχνικό αντικείμενο.

 

Αυτό αποφάσισαν οι διοικήσεις του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος, της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ και του συνόλου των συνδικαλιστικών, επιστημονικών, εργοληπτικών και μελετητικών φορέων των μηχανικών, με δεδομένο, όπως αναφέρουν, «το προσωρινό, τουλάχιστον, αδιέξοδο που παρατηρείται στις συζητήσεις για το νέο ασφαλιστικό που προτείνεται από την κυβέρνηση, καθώς επίσης και τις κινητοποιήσεις που κλιμακώθηκαν αυτήν την εβδομάδα, αλλά συνεχίζονται δυναμικά τις επόμενες ημέρες κατά των προβλεπόμενων ρυθμίσεων που προτείνονται».

 

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό, πλέον «το μέτωπο ενάντια στο ασφαλιστικό είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας, γιατί καταστρέφει ολόκληρη την κοινωνία.

 

Το ΤΕΕ και οι μηχανικοί συντονίζονται με όλους τους φορείς και τους κλάδους πάνω στο πλαίσιο της επιτυχημένης γενικής απεργίας της 4ης Φλεβάρη, προετοιμάζοντας νέες κινητοποιήσεις» δήλωσε ο κ. Στασινός.

 

Πηγή: http://news.in.gr/gr...?aid=1500056276

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

εμεις ημαστε ποιο μπροστα ... εδω εχουμε αρχικο φορο για ολους ειτε εισαι ανεργος ειτε οχι .. τι δηλαδη μενεις ελλαδα και θες να μην πληρωνεις ;;; αν θες τραβα ελβετια να πληρωνεσε... μενεις ελλαδα πληρωσε ...

Link to comment
Share on other sites

Οι μηχανικοι μπορούν να κρατήσουν και την αναπνοή τους αν θέλουν(με), αλλά το μόνο που θα καταφέρουν είναι σκάσουν. Όπως έλεγε και η γιαγιά μου nobady gives a f*ck.

 

εμεις ημαστε ποιο μπροστα ... εδω εχουμε αρχικο φορο για ολους ειτε εισαι ανεργος ειτε οχι .. τι δηλαδη μενεις ελλαδα και θες να μην πληρωνεις ;;; αν θες τραβα ελβετια να πληρωνεσε... μενεις ελλαδα πληρωσε ...

Όχι εμείς ήμασταν ακόμη πιο μπροστά, είχαμε ελάχιστη αμοιβή το χιλιάρικο, 1162€ αν θύμαμαι καλά;, για την τεχνική αρτιότητα των έργων μας και το μόνο που καταφέραμε είναι το ανάποδο. Να υποτιμήσουμε το ίδιο το επάγγελμα μας και οικονομικά αλλά κυρίως ηθικά/δεοντολογικά με ηλίθιες υποχρεωτικές αμοιβές μέσω ΤΕΕ, δηλάδη ανίκανων, ανεπάγγελτων τεμπέληδων, προκείμενου να πληρώνονται μέσω αυτών καμιά δεκαρία άχρηστες κρατήσεις τρίτων.

Άντε Ελβετία τώρα να πάρετε το εγγυημένο, το ξέρετε ποιο.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.